Skocz do zawartości

Ustawienie pompy perkins

zaxson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Jak ustawic pompe commonrail perkins 1104d wiadomo rozrzad na znaki a pompe zablokowac w pkt zero ale skąd wiadomo czy aby nie jeszcze jeden pelny obrót wału korbowego🤔 bo 4 suw do pelnego cyklu pracy jednego tloka  potrzebuje 2 pelne obroty wału sa dwa czujniki  jeden na pompie drugi na wale 

20190221_171045.jpg

20190210_234039.jpg

20190213_145346.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez ppiotr
      Może ktoś polecić dobry zakład naprawy pomp wtryskowych w powiecie Kaliskim lub w okolicy.
    • Przez Rolniceq
      Witam zakupiłem siewnik Fiona d70/2.5m ale nie wiem jak go ustawić do siewu zboża czy ktos z was posiada lub posiadał taki sprzęt i wie jak go  ustawić?

• Przez AgroTuning
      Jak działa ustawienie rozrzutu poprzecznego w Vicon ro-xl? Jest do tego wajha Lever discharge point. Wiem, że jest to regulacja punktu wyładowania. Czyli ustawia punkt w którym granulki nawozu wchodzą w kontakt ze skrzydłami rozsiewu. Ale jak to wygląda w praktyce? Jak to ustawić? Jakie muszą być długości skrzydeł na tarczy?

• Przez Michall08
      Witam. Tak jak w temacie nie działa mi czujnik osiowania w manitce. Odnalazłem go już, jednak nie potrafię go wyjąć. Odkręciłem te 3 śruby mocujące go i nic to nie dało, a nie chcę próbować przez siłę. Pytanie, czy ktoś go wyciągał, i czy wie co mogło się w nim uszkodzić, na jakiej zasadzie on działa i ewentualnie jak go naprawić? Dodam, że problem występuje w obydwóch osiach, a wiązka i kontrolki są sprawne. Z góry dzięki za pomoc 

• Przez stogi
      witam 
      mam problem z mf 699 a dokładnie z podnośnikiem szarpie przy podnoszeniu i bardzo wolno podnosi nawet gdy dodaje gazu praktycznie nie ma wielkiej różnicy 
      podobno da sie mu zwiększyć ciśnienie w układzie tylko jak?? próbował ktoś ?
      przy podpięciu do przyczepy wywraca bez problemu 10t na małych obrotach 
  • Dodaj nową pozycję...
v