-
Podobna zawartość
-
Przez Dominik4321
Witam mam do wyboru dwie prasy pasowe. Jedna z nich to McHale V660 która posiada 3 pasy. Drugą z nich jest John Deere V451M która posiada 6 pasów. Proszę o wypisanie wad i zalet tych pras i czy lepsze bele są z prasy 3 pasowej czy 6 pasowej.
-
Przez prasamchalle
Witam. Jeżeli ktokolwiek ma problem z nowymi prasami McHale dotyczący siły zgniotu, lub podobnych rzeczy - proszę o kontakt pod numerem: 512054681.
Planuję zebrać osoby do pozwu zbiorowego. Więcej informacji pod wyżej podanym numerem.
-
Przez Hubi102
Witam
Od niedawna jestem posiadaczem Sipmy z279/1. Problem tkwi w tym, że bardzo słabo zbija bele. Pracuje z MTZ 80, jade na wolnym biegu, podbieracz cały czas pełny, a belki i tak wychodzą słabo zbite. Czy pomoże regulacja tego zaworu w prasie (bardzo proszę o instrukcję, jak to zrobić), czy wina leży po stronie łańcucha, co obraca belą, bo też jest trochę luźny? Proszę o jakieś podpowiedzi co i jak. 😀
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
-
Przez chrap17
Witam. Ostatnio zakupilem prase sipma z569/1, lecz w komplecie nie dostalem walka wom. Wiem ze musi być on z sprzeglem(sruba zrywalna) i chcialem do innego walka dolozyc widłaka z zabezpieczeniem lecz nie wiem ile ma wynosic siła tego zabezpieczenia Nm. Jezeli ktos moglby sprawdzic na swoim wałku to bym był bardzo wdzieczny.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Żywa kreda a czarna kreda
Czytaj dalej »
John Deere 2264