Skocz do zawartości

Tabela uszczerbku na zdrowiu

karamboo

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem na komisji lekarskiej w zwiazku z wypadkiem w gospodarstwie i chciałbym się dowiedzieć czy mam szanse się odwoływać. Przeszukałem chyba cały internet i czy nie znalazłem tabeli określającej procentowy uszczerbek na zdrowiu KRUS. Mam nadzieję że ktoś będzie w stanie mnie ta tabelą poratować

Lekarz nie ale w kursie zgłaszają wypadek i to urzędnik robi protokół kontrolę stanowiska pracy... i coś powinien wiedzieć.

A tu pierwsze pozycjonowanie przez google tabele zusu, powinno być podobnie

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://cspp.put.poznan.pl/plik,pobierz,134,c4278bca1c88e2e314b5af957af6bd79/tabela%20uszczerbku%20na%20zdrowiu%20gothaer.pdf&ved=2ahUKEwjd46e9w6XhAhUTwMQBHYU-DqIQFjACegQIARAB&usg=AOvVaw1d2vpiJh6nY7M_cCYJ7o3y

Edytowane przez Agrest

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez pawel372
      Witam
      Nie mam pojecia w jakim dziale to napisac  wiec prosze na mnie nie bluzgac. Potrzbuje tabele pomiaru mleka do JAPY 1060 l  ale jesli macie inne o tej pojemnosci tez mozecie podeslac  moze bedzie pasowac. Wiem ze moge sam lac i sprawdzac ilosc litrow lecz chcialbym miec rozpiske oryginalna.Wstaw inne multimedia
      Licze na pomoc bo jest bo bardzo potrzebna ilosc mleka ciagle mi sie nie zgadza
    • Przez artur04c
      Witam, potrzebuję tabele wysiewu do wyżej wymienionego rozsiewacza. Jedynie na temat tego rozsiewacza wiem, że wchodzi w niego 1 big bag ;). Pozdrawiam. 
    • Przez pawelol111
      Tak jak w temacie - ktoś dopomoże?
    • Przez traktorfan
      witam potrzebuje tabelę wysiewu do siewnika hassia dan 2.50 bo chciałbym zrobić próbę kręconą i chciałbym wiedzieć mniej więcej jak ustawić skrzynie z góry dziękuję za pomoc 
    • Przez CZESIEK88
      Witam. Potrzebuję tabeli wysiewu do siewnika roger XR Special... czy posiada ktoś taką i mółby mi pomóc
  • Dodaj nową pozycję...
v