Firma oferująca kontraktowy tucz kaczek
-
Podobna zawartość
-
Przez davinci
mam zamiar kupić zgrabiarkę fella szerokość 3.20 metra rok 1994 ale nie wiem czy przekładnia wytrzyma obciążenie sianokiszonki bo te maszyny chyba raczej były tworzone do siana. Proszę o wsze opinie i doświadczenia.
-
Przez Kryniak
Witam, otoz chcialbym sie dowiedziec czegos na temat dofinansowan dla firm. Moze na nieodpowiednie forum trafilem, ale licze, ze czegos sie dowiem. Chce kupic ciagnik w przedziale mocy od 115-145 km, ma byc to nowy i najlepiej troche sprzetu do niego. Pare lat temu staralem sie tez o ciagnik na dofinansowanie, ale nie wyszlo, bo mam za malo ziemi- 20 ha i kupilem nowego za gotowke, ale nie do uprawy mi ten ciagnik. Traktor bylby glownie na uslugach, mam dwie firmy budowlane i tam wlasnie ten traktor by mial miejsce, pracowalby z przyczepa. Powiedzcie mi, gdzie moge sie udac by dostac jakies dofinansowanie do nowego ciagnika.
-
Przez freetaxi
Od 17 listopada 2014 roku istnieje możliwość pozyskania nisko oprocentowanej pożyczki na rozpoczęcie działalności gospodarczej lub utworzenie dodatkowego miejsca pracy dla firm już działających. Pożyczka udzielana jest na okres do 7 lat z możliwością karencji w spłacie do roku.
Maksymalna kwota pożyczki to ponad 75 000 PLN dla otwieranych firm. Na utworzenie miejsca pracy przewidziane jest ponad 22 000 PLN.
O pożyczkę na rozpoczęcie działalności gospodarczej mogą się ubiegać:
- bezrobotni zarejestrowani w UP
- studenci ostatniego roku studiów wyższych
- absolwenci szkół i uczelni wyższych do 4 lat od ukończenia szkoły lub uzyskania tytułu zawodowego.
Pożyczki są bardzo nisko oprocentowane - na poziomie 1/4 stopy redyskonta weksli.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o pytania w tym temacie.
-
Przez oczkomac
witam kolegów rolników czy ktoś z kolegów miał styczność z tą firmą ,chodzi o warchlaki,jeżeli tak to proszę o opinie lub kontakt na mój adres [email protected] z góry dziękuję jest to dla mnie bardzo ważne
chodzi oczywiście o firmę Osadkowski
-
Przez LeonWiniewski
WItam.
Jest w stanie mi ktoś powiedzieć ile jest potrzeba słomy na cały okres tuczu w przeliczeniu na jedna kaczke?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Prośba o identyfikcje opryskiwacza z zdjęć
Czytaj dalej »
Plandeka przyczepy