-
Podobna zawartość
-
Przez Mateusz1221
Witam. Mój problem polega na ustawieniu turbosprzęgła w Fendzie 512c z 97r. Otóż przestało odbijać mi sprzęgło wiec wyregulowałem w taki sposób że wykręciłem śrube sprzęgło rozsprzeglało prędzej a pedał odbijał ale gdy ciągnik podczas orki się rozgrzał sprzęgło straciło luz i przestawało ciągnąć. Po popuszczeniu śrubki sprzęgło zaczęło normalnie łapać lecz gdy ciągnik ostygł ponownie pedał przestał odbijać... Gdzie szukać przyczyny? Możliwe ze uklad w jakiś sposób się zapowietrzył albo płyn się zużył?
-
Przez MICH4Ł
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje cały EHR do Fendt Farmer 311 turbomatik LSA jeżeli można oczywiście takie coś nabyć ?
-
Przez fendzior927
Witam
Mam problem z fendtem 927 vario mianowicie ciągnik po rozpędzeniu się do pewnej prędkości rozłącza skrzynie wchodzi w tryb awaryjny i wyrzuca błąd 4.1.A1 po zgaszeniu odczekaniu chwili i ponownemu odpaleniu nie ma błędu ale po ponownym rozpędzeniu to samo. Nie kiedy jednak błąd nie występuje i chodzi normalnie.Dzieje się tak tylko przy jezdzie do przodu obojętnie czy dolna czy górna skrzynia do tyłu brak błędu.
Błąd jest niby od nastawnika tylko czy na pewno od niego ???
Z góry dziękuje za jakąkolwiek podpowiedz
Pozdrawiam
-
Przez fendzior927
Witam
Mam problem z fendtem 927 vario mianowicie ciągnik po rozpędzeniu się do pewnej prędkości rozłącza skrzynie wchodzi w tryb awaryjny i wyrzuca błąd 4.1.A1 po zgaszeniu odczekaniu chwili i ponownemu odpaleniu nie ma błędu ale po ponownym rozpędzeniu to samo. Nie kiedy jednak błąd nie występuje i chodzi normalnie.Dzieje się tak tylko przy jezdzie do przodu obojętnie czy dolna czy górna skrzynia do tyłu brak błędu.
Błąd jest niby od nastawnika tylko czy na pewno od niego ???
Z góry dziękuje za jakąkolwiek podpowiedz
Pozdrawiam
-
Przez misieka
mam 9 błędów w ciągniku, co one oznaczają? proszę o odpowiedź
-0.0.20
-0.1.59
-0.1.60
-0.1.62
-0.1.63
-0.1.65
-5.1.01