Skocz do zawartości

Co to za typ rozdzielacza do tura?

andrzejz78

Rekomendowane odpowiedzi

Towar dotarł Wymiana dosłownie 5min bo dostałem złożony komplet

Stary suwak do dołu a nowy delikatnie do góry Trzeba tylko dobrze posmarować i delikatnie wkladać Po pierwszym złożeniu coś ciężko chodziło

Wystarczyło obrócić suwak o 180st i działa jak stary

5297867800_1557311290_thumb.jpg 4121990500_1557311291_thumb.jpg 9079460200_1557311291_thumb.jpg

Na fotce stary suwak i widok zmodernizowanego rozdzielacza

Ogólnie jestem mega zadowolony z dodatkowej funkcji

Ogólnie pływanie jest następne po podnoszeniu Ja mam zamienione przewody bo tak mi wygodniej i mam od "góry" :podnoszenie, neutral, opadanie/docisk i ostatnia pozycja pływanie Ogólnie tak jak jest w hydraulice T25 Nie wiem czemu oryginalnie jest : pływanie-podnoszenie-neutral-opadanie/docisk

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez zwc18
      Witam 
      Poszukuję wajch od rozdzielacza umieszczonego przy kierownicy (nowy typ) jak na poniższym zdjęciu a właściwie dwóch z nich gdyż w moim uprzedni właściciel musiał gdzieś przesiać  
      Pozdrawiam

• Przez Adamo90
      Witam jak sam tytuł wskazuje post dotyczy modyfikacji rozdzielacza. Ma to wyglądać tak rozdzielacz pod siedzeniem który steruje podnośnikiem do wywalenia na jego miejsce montowana jest płytka z dwoma otworami kupuję rozdzielacz hydrauliczny 2 sekcyjny przewodami łącze tą płytkę z rozdzielaczem. Resztę otworów w rozdzielaczu przeznaczam jako wyjścia hydrauliczne.Czy wszystko będzie pięknie nic nie będzie kapac i czy się zwiększy wydajność podnośnika czy lepiej od razu wstawić siłowniki pomocnicze. Czy ktoś zrobił już taką przeróbke u siebie w 30? Jeżeli tak dacie jakieś zdjęcia rady czy się opłaca czy lepiej kupić normalny rozdzielacz. W internecie jest masa takich przeróbek ale nie znalazłem żadnych schematów i dobrych zdjęć. Bo teraz to ja zwykłej beli nie dam rady podnieść. 
    • Przez Łukasz22
      Posiadam ciągnik New Holland Td90D 90 kmh. Zamierzam kupić bronę talerzową 3m typ BT agro lift, jak by się sprawował ciągnik?
    • Gość ROTODISEL
      Przez Gość ROTODISEL
      Mam pytanie- na tabliczce jest wbite i240obr/min a wałek wom ma 540  czy mogę podłaczyć bezpośrednio dowalając jedynie więcej obrotów śilnika i niebawic sie w przekładnie pasowe?dodam pompa nowa z deklami na wlotach zalana olejem leżała od 90tych w magazynie plomby i fabryczna farba nawet na kole pasowym.Prosze o porady
    • Przez smartfon
      Cześć chłopaki ,
      problem mam taki , że postanowiłem wymienić pompę hydrauliczną w c 360 bo praktycznie nie podnosił , ale po zdjęciu pompy na rurce którą idzie olej do rozdzielacza zauważyłem małe pęknięcia więc najlepiej ją wymienić . Kwestia jak się do niej zabrać bo zdaje się , że jest wciskana lub wprasowywana i nie mam pojęcia jak się pozbyć starej , a co ważniejsze jak wstawić nową bez uszkodzenia . 
      Pozdrówka
  • Dodaj nową pozycję...
v