-
Podobna zawartość
-
Przez bialy2005
Jak nawozić kukurydzę? Przedsiewnie dostała 200kg mocznika, 200kg soli potasowej i 200kg superfosfatu 46%, wczesniej obornik 30-40t/ha Mam ochote teraz jeszcze rozsiac 150kg mocznika na hektar czy jest sens???
Co roku o tej porze pryskałem raz albo 2 razy mocznikiem 25kg na hektar ale w tym roku nie co robic bo juz oststnie dni kiedy moge wjechac zeby jej nie łamac?
Jakie zapotrzebowanie na składniki odżywcze ma kukurydza?
-
Przez Mircia26
Witam!
Szukam tego elementu ze zdjęcia do łyżki ładowacza czołowego firmy faucheux. Czy gdzieś ktoś z Panów widział coś podobnego co można kupić. Nie ma tu euroramki a chcemy dorobić widły do ładowacza. Najłatwiej byłoby kupić taki .gotowy element (nie wiem nawet jak go nazwać - zawias?) .
Pozdrawiam
-
Przez mx430
Witam założyłem taki temat gdyż chce kupić zgrabiarkę dwukaruzelową z grabieniem do boku prosiłbym użytkowników tych maszyn o opinie i na co zwrócić uwagę przy kupnie. -
Przez mich89
Co może być przyczyną że pół ladowacza działa pół nie? Pompy podają olej, rozdzielacz który odpowiada za pół funkcji po regeneracji, w zbiorniku robi się piana? Wcześniej wszystko działało ok, teraz lipa, czyżby woda do oleju się dostała?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Jaki nowy traktor 250 KM
Czytaj dalej »
Pszenica Banatus