Agregat talerzowy półzawieszany AMJ AGRO ATOS DRIVE wał oponowy
-
Podobna zawartość
-
Przez longer89
Czy ktoś użytkuje agregat talerzowy na przedni tuz. Jaki jest efekt prac? Czy lepszy może jest wał pierścieniowy?
-
Przez antek807
witam mam problem z wyborem agregatu uprawowo siewnego z hydropakiem 2,7 bo taki mam siewnik poznaniak do ciągnika nw td85 z jakim wałem na ziemie 3-4 klasa
-
Przez buszek
Witam ,
Od pewnego czasu mam na uwadze zakup ciągnika coś o większej mocy niż ursus c 360 zanim zakupię ciągnik przeglądam maszyny i zastanawiam się właśnie nad agregatem uprawowo-siewnym Mam pytanie jaką moc musi posiadać ciągnik do podanego poniżej agregatu ?
https://www.olx.pl/oferta/agregat-uprawowo-siewny-2-5m-aktywny-lekki-pierwszy-wlasciciel-CID757-IDyLVOP.html#af1d8fa0f9
-
Przez vailus
Witam Zamierzam zakupić agregat podorywkowy armasz o szerokości roboczej 2,2m. Pracowalby on na ziemi lekkiej jak i na glinie dużo cięższej w uprawie. Sprzezony zostanie z zetorem 8045. Moje pytanie brzmi czy taki zestaw da radę pracować zadowalająco? Głównie chodzi mi o te cięższe kawałki. Jakie opinie krążą o tym agregacie? -
Przez shiftmp3
Witam serdecznie, mam zużyte panewki na podrzutniku cenna dość wysoka moje pytanie brzmi czy ktoś dorabiał takie panewki z jakiegoś materiały ? może teflon albo coś?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Brona talerzowa czy agregat talerzowy
Czytaj dalej »
Zestaw uprawowo-siewny 3m Agro-masz