-
Podobna zawartość
-
Przez sidwinder
Witam mam problem z pompą od beczkowozu podczas napełniania beczki pompa zmieniła warkot na piszczacy a jak dam wieksze obroty to leci dym z odpowietrznika(biały ) i pompa słabo ciągnie i jeszcze dodam ze z odpowietrznika nie wydostaje sie nic oleju (a powinno troszeczke )
z góry dzieki za odpowiedz
-
Przez kleine100
Posiadam od kilku lat ten ciągnik. Roczne przebiegi to ok 200mtv, a w sumie to nie wiem ile ma już najechane, bo licznik wcześniej stał. Praktycznie co sezon przepala się uszczelka pod głowicę. Pierwszym razem był przedmuch na płaszcz wodny, w ubiegłym roku pomiędzy cylindrami i obecnie raczej też między cylindrami bo podobne objawy. Po pierwszym przepaleniu była szlifowana i regenerowana głowica. No i teraz pytanie co jest nie tak, że te awarie są tak często,tymbardziej, że silnik nie jest przeciążany. W oleju nie ma wody, ani oleju w chłodnicy. Silnik bierze już trochę oleju, ok 2l/100mtg. Jak ktoś ma jakieś pomysły lub doświadczenia to zapraszam do podzielenia się.
-
Przez kamil5421
Witam. Sprzedam beczkowoz 7000l widoczny na zdjeciach wiecej informacji priv . lokalizacja woj. Podlaskie ok. Szczuczyna link
-
Przez corrado
Wiecie może jaki to model uszczelki ? Nie mogę jej dostać pochodzi od szyby w drzwiach Deutz-e DX 120
-
Przez karoleeeq
Strasznie mi sadzi dym z pod głowicy w t25 i patrzylem to nie ma uszczelki pod glowica czy to by była wina że tam nie ma uszczelki i traktor strasznie strzela nie choddzi tak jak powinien Pomocy Bardzo ważne. Z góry dziękuję za odpowiedz
-
Rekomendowane odpowiedzi
Podnośnik Zetor 7211, itd. Wypluwająca uszczelka. Jaki silikon / klej.
Czytaj dalej »
MTZ 82 i beczki & Ursus C-360 i beczkowóz