Skocz do zawartości

Gdzie śruba rewizyjna oleju skrzyni biegów

Polacek

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez IDK
      Witam mam pytanie czy wie ktoś gdzie można kupić taki oto dywanik do władymirca? W zaznaczonych miejscach był on wycinany i przerabiany, ponieważ założyliśmy złą kolumnę i trzeba było przerabiać, a teraz jest mi potrzebny nowy bez tych dziur

• Przez IDK
      Witam mam pytanie szukam tylnej lampy T25A takiej jak na tych zdjęciach.
      Szukałem jej lecz ostatni raz kiedy ten temat został poruszony jest z 2014..... 
      I oferty już dawno są nie aktywne.
      Czy da radę w ogóle jeszcze dostać te lampy? Jeżeli ma ktoś jakąś informację to z góry dzięki za pomoc.

• Przez andrzejz78
      Witam

Zastanawiam się nad małym remontem władka Do wymiany z ważniejszych rzeczy by były głowice, cylindry i tłoki z pierścieniami Uszczelki itp wedle potrzeby

Zastanawiam się teraz nad zakupem części Czy brać niby oryginały czy może kupić wszystko od Ledy ? Mój ciągnik jest z roku 1980
      Ma ktoś jakąś wiedzę odnośnie pasowania części z Ledy do władka z lat 80-tych ?
    • Przez temprawg
      Witam.
      Mam problem ze sprzęgłem w swoim Władku.
      Od 2 lat trzeba było je co jakiś czas podciągać na śrubie. Ciągnik pracuje z rotacyjną. I to jest jego jedyna praca a dużo do roboty nie ma około 3 h.
      Niestety skończyła się możliwość podciągania i doszedłem do wniosku że skończyło się sprzęgło. Z chrobotaniem wbijało się bieg. 
      Dzisiaj w końcu ciągnik został rozpołowiony.  
      No i okazuje się że:
      - tarcza sprzęgła pełna ma grubość 9,6 mm 
      - Śruby na łapkach są wkręcone do końca gwintu
      - dekielki na docisku od sprężyn można palcami ruszać
      - najciekawsze - wałek sprzęgła ma taki zaj... luz że można nim majtać jak lewarkiem w samochodzie w zakresie jakieś 2 może 3 centymetry. Wydaje mi się ze powinno być na sztywno tak jak ma to miejsce w samochodach.
      - łapka na zewnątrz jest zaspawana (czytałem że nawet nowe się urywają).

I teraz jestem w kropce czy ładować nowe kompletne sprzęgło czy zająć się dociskiem, jego usprawnieniem no i co z tym wałkiem (skrzynka cała do demontażu i roboty ?

• Przez Seba1992
      Witam, zabieram się za składanie pierścieni ale instrukcja z opakowania jest dla mnie nie jasna.
      Czy w kolejności jak na obrazku będzie ok?

• Dodaj nową pozycję...