Skocz do zawartości

Rolnik Szuka Żony- edycja 6

danielhaker

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, bratrolnika napisał:

Zależy dla kogo, jak jesteś słowny to nawet słowa danemu obcej osobie przez telefon dotrzymasz, a jak rzucasz słowa byle jak, na wiatr, to nawet własną żona ci wierzyć nie będzie

Oczywiście słowo honoru powinno być święte, tylko co dzisiaj znaczy honor, kto go ma?

2 minuty temu, Sean napisał:

Oczywiście słowo honoru powinno być święte, tylko co dzisiaj znaczy honor, kto go ma?

Osobiście staram się go mieć, ale nie mi oceniać czy jestem taki za jakiego chciałbym być uważany

Przed chwilą, soltys48 napisał:

To Ty musiałby iść na wesele z moim teściem

Widać twój tak jak moj, z wesela na wiadomości do domu już wraca, tzn przynoszą go

2 minuty temu, Sean napisał:

Raz że dużo kierowców, dwa kamery, to jest przyczyna.

Paradoks każdej imprezy, mąż chla, żona kieruje. Pod domem zamiana miejsc i mąż mający 2.7 w wydychanym bezbłędnie parkuje auto w garażu

• Haha 2

2 minuty temu, radekz200 napisał:

Bo chłopy sie coraz bardziej bab boja 😂😂

Taa, tańczy się pierwszego z małżonką   :P  no i wraca na ostatniego w szampańskim nastroju.      xD Jak będziesz przy niej siedział to co najwyżej możesz mieć dym od jej perfumów, bo o piciu możesz zapomnieć.   xD

16 minut temu, mf362 napisał:

A facet w tym dniu stres ma i myśli sobie tyle kasy wesele ślub - jaki to byłby samochód : d 

zartcik 

Ta żarcik..yhhhyyyy ;)

Ale często jest tak,że to młody lata,wszystko załatwia i strasznie się przejmuje:)

2 minuty temu, tess napisał:

Ta żarcik..yhhhyyyy ;)

Ale często jest tak,że to młody lata,wszystko załatwia i strasznie się przejmuje:)

A co ma zrobić jak panna jedyne co ma to osobisty urok   :D  kasy zero, cnota zgubiona w niejasnych okolicznościach    :P  zero pomyślunku, no ale ją kocha, tylko czy ona to doceni?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
    • Przez Gumis32
      Umnie to na pierwszym miejscu jest techno, a poza tym słycham (żadko) pop'a i hip-hop'u :rolleyes: :lol:
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
  • Dodaj nową pozycję...
v