Deszczownia Nettuno czy Ocmis?
-
Podobna zawartość
-
Przez przemekuliski
witam
stoję przed zakupem przyczepki, najlepiej 1 oś z resorem lub 2 osie (poniżej 5tys)
Niewiadów resor 263cm
Neptun 236 resor
Fracht 2,5 resor
Temared pro 2 osie
Czy są użytkownicy tych przyczep?
-
Przez Bartek72511
Witam . w związku , że zwiększamy areał zasiewów facelii u siebie i w okolicy , zaczynamy rozglądać się za jakimś petkusem . Na razie czyścimy wialnią sitową , jakość jest super ale brakuje wydajności bo realnie można przyjąć, że wylatuje nam około 150 kg czystego materiału na godzinę . Zacząłem przeglądać na olx petkusy , jednak jest sporo modeli , 523,531,541 itd i z tego co widzę to nie leci to jakoś po kolei , w sensie 541 wygląda na mniejszy od 531 . Szukałem w internecie informacji ale nie mogę nic znaleźć o parametrach poszczególnych modeli . Który model jest największy ? Czy do drobnonasiennych używacie dryjerów czy nie ? jaka jest realna wydajność tak jak w przypadku facelii ? który model będzie najlepszym wyborem ? -
Przez PaintballKuleszewo
Mam samo ramię do koparki białoruś, to na pojedynczych siłownikach. Tam podobno są dwie pompy zasilające, tylko nie wiem jakie. Stąd pytanie, jakie tam są pompy hydrauliczne, wydajność l/min i ciśnienie robocze? Czy jedna jest odpowiedzialna za obrót i rozkładanie podpór, a druga za kopanie, czy druga to przedni spychacz? Jakie silnik daje obroty? Chce to przerobić na chwytak stacjonarny i musze jakoś dobrać pompę i silnik 380v, żeby to ruszyć, a nie mam pojęcia co tam było.
-
Przez koszos1
ogólnie ładowarki w ładnym stanie, w podobnych pieniądzach tylko nie wiem która bardziej bezawaryjna Manitou czy JCB? pomożecie???
-
Rekomendowane odpowiedzi
Deszczownia Bauer