Skocz do zawartości

Ceny bydła 2020

DzikiSimental25

Rekomendowane odpowiedzi

zależy od regionu , ceny kiszonki czy siana  i obecnych opadów .  jak w regionie są braki objetosciówe to i gotowe belki pewno drożej kosztują ,  jak po 100 zł da rade kupić sianokiszonke w Twoim regionie to nie warto tego żyta 

50 minut temu, kazik6 napisał:

...

• Like 1

W Maciejowicach Hf po 7,20, nie ważne czy ma 600 czy 800, musi być ładny, ostatnio jałówki simentala sprzedane, 600kg po 7,20.

Krowy max, 5,50 

Ceny brutto. 

Pewnie ze 30 groszy więcej, byki ostatnio staniały 20gr.

Z Łukowem nie chandlowałem, ludzie wolą sprzedać do Jończyka niż na łuków. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2023? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu 

• Przez donweter1989
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. Początek roku wygląda mało optymistycznie, a jak będzie dalej?
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontynuacja wątku 2022:

• Dodaj nową pozycję...
v