Skocz do zawartości

Ceny bydła 2020

DzikiSimental25

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, pafnucy napisał:

a czego Ty słuchasz że masz takie odmienne i trzeźwe spojrzenie na wszystko?

Nie oglądam TV głównego nurtu opłaconych przez rządy  a czytam i oglądam wiadomości z niezależnych telewizji.  Wypowiedzi wirusologow i epidemiologow którzy są oczywiście szkalowani przez system bo się nie podporządkowuja. Jedyny program TVP gdzie ostatnio była debata na temat świra to u Pospieszalskiego "Warto rozmawiać" jak publicysta zaoral lekarzy itp. Oglądajcie więcej kłamstw i manipulacji propagandowej TV!! Niedługo będzie lepiej się zesrac w majtki w autobusie niż zakaszlać.. Przede wszystkim mam prawo wyboru co chce oglądać a nie włączać TV i słuchać tego Co Oni chcą mi narzucić!!! 

Edytowane przez tomaszmab

Dnia 10.10.2020 o 09:52, tomaszmab napisał:

To nie są brednie. Tylko to jest jego wystąpienie. To samo niedawno mówił Bill Gates czyli szef WHO. A już szykuje przecież nam szczepienia. Podaje Ci żywy dowód a i tak go odrzucasz. Nie widzisz do czego wszystko prowadzi. Działania rządu w związku z kovidem idą w stronę ubustwa Polaków i zabijania obłożnie chorych bo są pozbawieni opieki medycznej. Piątka dla zwierząt to też zamierzone działanie w celu zabicia rolnictwa. Tylko głupiec tego nie widzi. Niedlugo ludzie będą umierać z głodu a nie na jakiegos wirusaświrusa który jest zwykła grypą. Ślepy jesteś i tyle bo nie chcesz widzieć zła które nas osacza. Nie obrażaj się ale poprostu tak jest 

nie wiem co bierzesz ale bierz mniej.a co Ty jesteś jasnowidz Jackowski?w jakim kraju działania rządów w związku z tą grypą są inne?wszędzie są podobne, czyli ograniczenia i mniejszy dostęp do opieki medycznej.ta piątka Kłamczyńskiego to jest nic innego jak ograniczanie ilości sztuk bydla czy drobiu w kraju,gdyz u nas jest tego dużo i jesteśmy w czołówce państw z największą produkcją bydła czy drobi i niektórym się to nie podoba, więc pociągają za odpowiedni sznurek żeby to zmienic,taka jak było to ze świniami czy nawet z połowami ryb na Bałtyku, ale nie ma to związku z koronoświrusem.i zapewniam Cie w Polsce z głodu nikt nie umrze 

16 godzin temu, tomaszmab napisał:

Mnie to nie dziwi co mówisz bo już się przyzwyczaiłem do tego że większość ludzi są ślepi na to co się dzieje. Tysiąc dowodów Ci podam że to kłamstwo to i tak nie uwierzysz. Bo Wy poprostu nie chcecie widzieć tego zła, ludzie to wypierają i tyle bo się na to nie chcą zgodzić. Ale prawda jest jaka jest czy nam się to podoba czy nie. Pamiętasz jak rok temu mnie jechali z każdej strony jak mówiłeś ze niedługo jak pierdyknie system to miastowi będą na wieś uciekać i przyjdą do rolnika aby im dał chleba. Długo nie trzeba było czekać. Po dwóch miesiącach zaczął się świrus i w sklepach panika , warzyw i owoców, mąki ani makaronów i ziemniaków oraz mleka nie było na półkach. Ludzie dzwonili do rolników i kupowali ziemniaki. Zapomniało się co? A teraz miastowi znów na rolnika plują że znecaja się na zwierzętami itp. Niedlugo będzie tak upadek systemu że naprawdę w sklepach będzie brakować. Zobaczycie!!!! Bo to wszystko są celowe działania. A potem będzie wojna!!! Zobaczysz. 😉👍

gdzie ta wojna będzie?kto z kim będzie walczył?w jakim kraju przewidujesz bo ten covid jest wszędzie.o ile zakładamy się że nie będzie u nas wojny?wojny są na w rożnych regionach świata dzisiaj i co tamci ludzie mają sobie myśleć?

@tajwan1986 Tobie już nie będę nic tłumaczył. Wrzuciłem Ci film gdzie Rockefeller (ma w rękach bank centralny USA i całego Świata) mówi o zmniejszeniu populacji na świecie itp a Ty i tak nie uwierzyłes. Będzie wojna światowa bo to do tego dąży. Podobny kryzys był przed 1 i 2 wojna światowa. Tak Bankierzy doprowadzaja do wojny. Najśmieszniejsze jest to że ja daje więcej prawdy w jednym zdaniu niż wszystkie telewizję przez ostatnie 10 lat a ludzie mi mówią co ja palę. Bankierzy muszą zerestowac system bo to już pęka w swach. Po to klamliwy kowidek. Wszystko oparte o kredyty i sztuczny dodruk pieniądza. Skąd nasz rząd bierze kasę jak więcej wydaje niż zarabia?! 500 plus, 1500 plus, tarcza antykryzysowa, dopłaty do czynszu, bony turystyczne. Po to wymyślili kowidka aby było na co winę zwalić. Obudzcie się!!!

https://pl.m.wikisource.org/wiki/Krach_na_giełdzie/W_przededniu_wojny_światowej

8 minut temu, pafnucy napisał:

tak z ciekawości. wybudowałeś już schron? 🤔

Jezus Chrystus i Matka Boża moim schronem!!! Jestem niemodnym katolem jak twoi dziadkowie !!!  Tamtymi dziadkami nie dało się tak poniewierac jak nami a internetu i TV nie mieli!!! Masz TV w rękach to jesteś Panem ludzi i dzisiejszy świat i Wy to pokazujecie!!! Ja zresztą też byłem kiedyś taki sam 

Niebawem krach jakiego świat nie widział bo wywołany specjalnie!!! 

14 minut temu, tomaszmab napisał:

@tajwan1986 Tobie już nie będę nic tłumaczył. Wrzuciłem Ci film gdzie Rockefeller (ma w rękach bank centralny USA i całego Świata) mówi o zmniejszeniu populacji na świecie itp a Ty i tak nie uwierzyłes. Będzie wojna światowa bo to do tego dąży. Podobny kryzys był przed 1 i 2 wojna światowa. Tak Bankierzy doprowadzaja do wojny. Najśmieszniejsze jest to że ja daje więcej prawdy w jednym zdaniu niż wszystkie telewizję przez ostatnie 10 lat a ludzie mi mówią co ja palę. Bankierzy muszą zerestowac system bo to już pęka w swach. Po to klamliwy kowidek. Wszystko oparte o kredyty i sztuczny dodruk pieniądza. Skąd nasz rząd bierze kasę jak więcej wydaje niż zarabia?! 500 plus, 1500 plus, tarcza antykryzysowa, dopłaty do czynszu, bony turystyczne. Po to wymyślili kowidka aby było na co winę zwalić. Obudzcie się!!!

https://pl.m.wikisource.org/wiki/Krach_na_giełdzie/W_przededniu_wojny_światowej

Nie wiedziałem że to kaczuszka wymyślił covid 🤔

Myślałem że piątke dla zwierząt 

31 minut temu, tajwan1986 napisał:

nie wiem co bierzesz ale bierz mniej.a co Ty jesteś jasnowidz Jackowski?w jakim kraju działania rządów w związku z tą grypą są inne?

w szwecji   . tylko szwecja to inna kultura tam osoby starsze są niepotrzebne , zamiast eutanazji może cowid im sprawe załatwi .

15 minut temu, Ursus932 napisał:

Nie wiedziałem że to kaczuszka wymyślił covid 🤔

A kto tak powiedział. Kaczuszka tylko wypełnia plan rządu światowego i tyle. Masz kolejny dowod. Może najpierw co to jest 

NWO-New World Order czyli na polski Nowy Porządek Świata. Uważany przez wielu za teorie spiskowa gdzie ma być jeden rząd i totalna inwigilacja i dyktatura. Rząd Diabła 

Już powstają anteny 5G do inwigilacji 

A tu słowa Mateusza 

Szanowny panie prezydencie, pani marszałek, Wysoka Izbo. Na naszych oczach wykuwa się „nowy porządek świata”. Świata po koronawirusie– powiedział dziś z mównicy sejmowej premier Mateusz Morawiecki.

11 minut temu, pafnucy napisał:

czyli wystarczy się modlić i już się będzie przygotowanym do wojny?

Uwierzyć w Jezusa , nie bać się, prosić Boga o wybaczenie win, zadośćuczynic krzywdy, martwić się o innych aby nie byli zaskoczeni. Uświadamiać. Modlić się różancem i żyć sakramentami. Dbać o bliskich i bliźnich czyli to co Bóg od nas wymaga każdego dnia nie ważne czy dobrze jest czy źle. Polska stała się słaba bo nas podzielili i zniszczyli Kościół. Doprowadzili do upadku wiary księży itp. O to im chodziło. Naród bez Boga jest narodem bez przyszłości!! 

@Ursus932 masz może jak sam premier to powie to uwierzysz!! Na samym początku filmu!!! I mówi że będzie to miało skutek na kolejne lata!!! Realizują plan 😉

https://youtu.be/l7hp348_3Fo

Zostawiam Was z tym 😉 Mi to ani ziębi ani grzeje że ktoś mnie wysmiewa 😉 Zostawiam was z tym. 

Przepowiednia św. Antoniego Pustelnika

Przyjdą takie czasy, że ludzie będą szaleni i gdy zobaczą kogoś przy zdrowych zmysłach, powstaną przeciw niemu mówiąc: "Jesteś szalony, bo nie jesteś do nas podobny".

Usuwam konto bo szkodza czasu a na protest chyba pojadę mimo że nie wybierałem PiSu ani PO którzy są przedstawicielem NWO i rządu światowego. Bo wyście ich wybrali Ci co się tak śmiejecie Głupcy 😉 Wiecie czemu nie wybierałem ich? Bo wiedziałem już dawno że to co teraz się dzieje było już dawno ich zamiarem!!! I mówię wam co będzie dalej, wielki krach, szczepienia, czipy pod skórę, wojna i kataklizmy!!! Wszystko idzie im zgodnie z planem bo im wierzycie!!! 😉 Narazie. 

4 minuty temu, tomaszmab napisał:

Przyjdą takie czasy, że ludzie będą szaleni i gdy zobaczą kogoś przy zdrowych zmysłach, powstaną przeciw niemu mówiąc: "Jesteś szalony, bo nie jesteś do nas podobny".

a jeżeli te czasy jeszcze nie nastąpiły?? hmmm??

jak  bym tak obojetnie obok wypowiedzi tomasza nie przechodził to żę swiatem zrządza nie wiele ludzi to jako przykład moge podać jak możę kreować polityke w danym kraju takie coś jak ocena wiarygodnosci  wystawiana przez agencje finansowe z usa należąće do dynasti rokefelerów  jeden + lub minus a przekłada sie mld . strat lub zysków

Edytowane przez jarecki
  • Like 1

7 minut temu, jarecki napisał:

jak  bym tak obojetnie obok wypowiedzi tomasza nie przechodził to żę swiatem zrządza nie wiele ludzi to jako przykład moge podać jak możę kreować polityke w danym kraju takie coś jak ocena wiarygodnosci  wystawiana przez agencje finansowe z usa należąće do dynasti rokefelerów  jeden + lub minus a przekłada sie mld . strat lub zysków

Ja mu wczoraj przyznałem racje w wielu rzeczach które pisał, tylko nie mogę przystac na to że wirus nie istnieje 

Mam takiego sąsiada. Od zawsze wierzył w spiskową teorię dziejów. Wierzył w ufo, koniec świata,hemitrailsy, rząd światowy, podwodne cywilizacje itp. zboże młócił wrzesień, październik. W końcu to zostawił i poszedł do roboty do takiego obszarnika. Kiedyś gadam z tym obszarnikiem,a on się mnie pyta co ja za sąsiada mam? Powiedział mu, że wybuduje mu maszynę do sterowania pogodą, taką jak ruscy mają jak mu da nią nią trzy tysiące. I mu d*pę od roku truje i że chyba w końcu mu da żeby się odp. Za jakieś pół roku go spotykam i mówi mi, ze dał mu tą kasę. No to mówię i jak? Działa? Nie. Wziął pieniądze i na drugi dzień do roboty nie przyszedł. Tak mi się skojarzyło z tomaszem

Edytowane przez komizmo
  • Haha 1

2 godziny temu, Gość napisał:

Byłem właśnie chory z tydzień temu.. Co roku mnie łapie ten cyrk koronka jak na 60tce bez kabiny w wiatr i deszcz przemokne. Dzień gorączki, na drugi dzień nos zatkany. Trzeci dzień już lepiej. Na czwarty znowu na c 360 i orka!!! Potem cały rok z głowy bo człowiek zahartowany. Te testy tak samo to ściema i tyle. One pokazują wszystkie wirusy a nie ten akurat. Oglądaj więcej TV. Teraz chociaż wszyscy do tej samej bramki grają oszuści a Janusze się boją bo o to im chodzi!!! Już nie wspomnę że mojej babce wykryli koronawirusa a ma 90 lat i jest w szpitalu. Od lat ma podawana krew i akurat znów pojechała do szpitala.Cyrk na kołach. Babcia zdrowa nawet kataru nie ma haha!!! 

jeszcze raz ci napiszę.mylisz grupę z koroną. jak ja przechorujesz to wtedy się wypowiadaj. nawet utraty smaku i węchu nie miałeś więc co ty pieprzysz.powiem Ci tak. w h*j ludzi na to umrze wcześniej czy później i nic nikt na to nie poradzi bo nie sposob

53 minuty temu, szmergiel napisał:

jeszcze raz ci napiszę.mylisz grupę z koroną. jak ja przechorujesz to wtedy się wypowiadaj. nawet utraty smaku i węchu nie miałeś więc co ty pieprzysz.powiem Ci tak. w h*j ludzi na to umrze wcześniej czy później i nic nikt na to nie poradzi bo nie sposob

w *uj ludzi umarło już niby na to, ale czy tylko od tego?wielu ludzi ma jakieś choroby typu rak czy coś a później wychodzi że zmarli od zapalenia płuc, czy właśnie na grypę.ta choroba nie jest bardziej śmiertelna niż np.grypa, tylko sporo osób przedewszystkim starszych ciężej to przechodzi,przecież niektórzy mają koronoświrusa i przechodzą bezobjawowo, a grypy bezobjawowo chyba nikt nie miał czy zapalenia płuc bezobjawowego

Cóż Tomasz ma dużo racji w tym co pisze. Póki oglądacie telewizję to możecie tego nie rozumieć bo żyjecie w ich wykreowanym świecie mówicie o tematach które wam podrzucają. Co do wiusa- w przychodni lekarz się boi przyjąć pacjenta, ale prywatnie za 200 Ziko to już nie ma problemu.Dziwne jakieś też to że z Biedronki czy Lidla nikt nie zachorował...

Ja jak włączę wiadomości raz na parę miesięcy i posłucham jakimi głupotkami ludziom łeb się napycha to normalni przerażenie bierze. A to para książęca, a to w zoo niedźwiadek się urodził...A o poważnych problemach ani słowa

Edytowane przez krzysieek
  • Like 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2023? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu 

• Przez donweter1989
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. Początek roku wygląda mało optymistycznie, a jak będzie dalej?
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontynuacja wątku 2022:

• Dodaj nową pozycję...
v