Fendt 309c 2002 r ładowacz, nie wysprzęgla wom
-
Podobna zawartość
-
Przez skazzza
Witam,
Zakupiłem ciągnik fendt 308C z Francji - z adaptacją do tura. Problem polega na tym że nie jestem w stanie zidentyfikować jaka to marka ładowacza ? Może ktoś ma podobny i byłby w stanie podpowiedzieć jaki model ładowacza by pasował ?
Pozdrawiam
-
Przez krzychu4340
Cześć czy są tutaj posiadacze fendta 307c lub 308c z rocznika 1998-2002? Potrzebuje informacji na temat spalania, awaryjności, spalania pod obciążeniem i informacji z jakimi maszynami pracują. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
-
Przez Andrzej309Ci
Panowie potrzebuję pomocy w podłączeniu dodatkowego rozdzielacza hydraulicznego do obsługi ładowacza czołowego. Kupiłem ostatnio fendta 309Ci, który ma ładowacz czołowy podłączony pod główny rozdzielacz hydrauliczny, co chcę przerobić dodając dodatkowy rozdzielacz z joistickiem i tu moje pytanie, gdzie powinienem wpiąć się w układ hydrauliczny ciągnika aby uzyskać zasilanie i powrót z dodatkowego rozdzielacza? Wszelkie zdjęcia tego jak to macie podłączone mile widziane
-
Przez Pstrąg
Witam. Ostatnio w moim fendzie zanikło wspomaganie tzn. po odpaleniu raz jest wspomaganie (kierownica chodzi w miare lekko) a raz go praktycznie nie ma, ze trzeba sie siłować. Wydaje sie ze w jedną strone lzej sie kręci. Przejrzałem forum i dowiedziałem sie ze jest jakis zawór przed orbitrolem, moze to byc jego wina? Dodam ze hydraulika chodzi bez zarzutów, ładowacz działa jak i podnosnik. oleju mam pół stanu na tej długiej miarce. Jest zauważalny wyciek z rozdzielacza hydrauliki zew. Olej nie pieni sie ani nie grzeje. Chyba musze kupic manometr do zmierzenia cisnienia na pompie bo sie nie obejdzie z trafną diagnozą. Ciągnik to fendt 309c 2000r
-
Przez Pstrąg
Witam,
Mam problem , otóż nie wiem gdzie znajduje się filtr skrzyni biegów w fendt 309c (silnik deutz) 2000r. Przekopałem forum i nadal nie wiem na 100 % gdzie jest. Ktoś wspominał ,że w okolicach tylnego lewego koła ale i tak nie mogłem znaleźć. Prosze o pomoc.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Fendt Vario holowanie
Czytaj dalej »
Fendt