John deere 6820 CR 2006r. brak mocy oraz nie równa praca na wyższych obrotach
-
Podobna zawartość
-
Przez Adam6920
Witam,
mam problem z ciągnikiem 6920S (skrzynia autopower) 2004r. Po zatrzymaniu ciągnika i przełączeniu rewersu na P, zaczyna piszczeć alarm i wyświetla się błąd: UIC 305015.11 (Blokada postojowa nie włącza się). Podczas wolnego toczenia się ciągnika, po wrzuceniu P, ciągnik tak jakby reagował na zatrzymanie i czuć takie zatrzymanie. Miał ktoś taki przypadek?
-
Przez PITER13
Mam problem z John Deerem 6920 - ciągnik jednego dnia bez problemu pracował w gruberze, drugiego dnia podczas pracy wkręcał się tylko do 1900 obr/min a trzeciego dnia już nie chciał wogole odpalić. Akumulator i rozrusznik kręciły bez problemu, sprawdzony sterownik silnika jest ok. Pytanie czy ktoś zetknął się kiedyś z takim problemem? Gdzie szukać problemu - może pompa paliwa, wtryski albo jakiś czujnik obrotów?
-
Przez Maniek11001
Koledzy w Johnie przestal dzialac predkosciomierz elektryczny i wskazowkowy. Obroty i motogodziny dzialaja. Co moze byc przyczyna ?
Temat przeniesiony do odpowiedniego działu
-
Przez mlyn
Witam, mam problem z john deere 6820 powerquad 42/h, a mianowicie rozłącza jazdę w trakcie poruszania się.
Po przełączeniu rewersu na Neutral i znów w tryb jazdy, jazda powraca, nie ma reguły czy zimny czy ciepły dzieje się to samo. Czym może być to spowodowane? Miał ktoś podobnie?
-
Przez ZETOR_5320
Witam mam problem z ciągnikiem john deere 6620 z 2003 ciągnik pracuje normalnie lecz niestety po paru minutach wywala błąd ECU:
-Crankshaft speed out of specification by a wide margin
-injection pump initiates engine protection
-fuel derate
Po czym silnik pracuje ale traci całkowicie moc ledwo reaguje na gaz w czym może być problem?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Ciągnik do beczki asenizacyjnej
Czytaj dalej »
Massey ferguson 6190 i 6470 oraz Ursus c 328