Skocz do zawartości

Tarcie o Rotor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam przyczepę claas sprint 50000s d pewnego czasu zauważyłem, ze Rotor pomiędzy palcami, popychaczami, ma wyrzeźbione rowki jak by coś tarło, wygląda mi to na takie zgarniqcze do rotora, ale jak nimi ruszam to nie wydaje mi sie żeby dotykały. Co to może być lub jak to naprawić 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez krowazie
      Witam stoję przed dylematem jaką przyczepe samozbierajaca kupić. Przyczepa będzie służyć do wożenia kukurydzy. W oko wpadły mi przyczepy firmy pottinger. Są dwa modele ladeprofi i siloprofi. Czym się te modele różnią i która jest lepsza. Sąsiad ma siloprofi 2 i ja chwali. 

Dzięki za odpowiedz 
    • Przez ŻakowskiSławomir
      Witam, poszukuję posiadaczy przyczepy samozbierającej krone hsd 5002, 5003 i pochodnych
    • Przez Valtra8150
      Wiatam mam problem z przyczepą samozbierającą claas sprint 4000s. Problem polega na tym że nie działają wszystkie funkcje. Przekaźniki nowe moduły sprawne. Działa tylko opuszczanie i podnoszenie podbieracza i tasma do przodu. Może ktos spotkal się z takim przypadkiem lub wie skąd mozna dostac schemat elektryczny tej maszyny. 
    • Przez Enes
      Witam czy ktoś wie jakie noze kupić do przyczepy Mengele lw 180 Duo kupiłem ją bez noży tylko teraz nie wiem jakie tam mają być pelno tego na Googlach a nie mam pojęcia które to mogą być, jeśli ktoś wie i poda namiary będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam 

• Przez danek72
      Witam mam problem zakupieniem oslony podbieracz przyczepy T 124 brak w sklepach , czy może ktoś wie czym można zastąpić osłonę z innej maszyny dł 104 cm szer 5,9 cm otwory po skosie 4 cm odlgłosc wewnatrz 34 cm
  • Dodaj nową pozycję...
v