MF 6110 brak ciśnienia oleju
-
Podobna zawartość
-
Przez rmichal
Witam mam problem odnośnie rozłączania napędu w koparko-ładowarce Massey Ferguson 50H nie rozłącza przedniego napędu.
-
Przez KtosNaPewno
Witam, od pewnego czasu coś szwankuje mi napęd w MF 6170, przejrzałem chyba cały internet i nie mogłem nic znaleźć dlatego piszę ten temat. Mianowicie podczas pracy obojętnie jakiej czy to orka czy uprawa gdy jest załączony napęd po prostu go rozłącza na pół sekundy, na sekundę na dwie i spowrotem samoistnie się załącza, nie dzieje się to często No ale jednak się zdarzy, a nie powinno bo w momencie gdy rozłącza, tył mieli koła i za sekundę załącza napęd i łapie trakcje momentalnie, a przy tym podezespoly na pewno dostają ostro. Miał ktoś takie problemy bądź wie od czego można by było zacząć i gdzie szukać problemu ?
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.
-
Przez ziolek1996
Czy ktoś z was posiada lub niedawno zakupił instrukcje z naprawami i obsługą MF3xxx? i czy są tam przydatne rzeczy?
taka jak w linku
https://allegro.pl/oferta/instrukcja-napraw-massey-ferguson-3050-3070-3060-9937756038?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
-
Przez Karol721
Witam. Przy wyłączonym zapłonie świecą mi się kontrolki jak na zdjęciu, po przekręceniu kluczyka na zapłon gasną. Co może być przyczyną i od czego jest ta kontrolka z wykrzyknikiem?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Masa tysiąca ziaren Kukurydza czy ma znaczenie ?
Czytaj dalej »
Rauch MDS 932 K Select