Ursus 1014 biegi ciężko wchodzą
-
Podobna zawartość
-
Przez Godzio
Witam mam problem z biegiem wstecznym w ursus 1224. jeśli mam cofać do tyłu i jest obojetnie jakis opór to idzie po zębach a jeśli nie ma oporu to jedzie ok gdzie trzeba rozpołowić i co może być wine łożysko? w tamtym roku musiałem zmienić łożysko baryłkowe z przodu skrzynia za " żów zająć" proszę o jakieś porady bo jestem zielony z tego -
Przez grodzioman
Witam! Mam problem w 1614. Przy pracach polowych najczęściej w orce samoczynnie włącza mi się zółw zając. Co jest tego przyczyną? Do czego służy taśma na wzmacniaczu? Dodam że pół roku temu tarczki i taśma zostały wymewnione. Tylko nie piszcie mi zeby zaspawać. Pomóżcie!!!
-
Przez Bart23
Witam, jak w modelach tej serii wygląda żywotność silnika? Mam możliwość kupienia w dobrej cenie tego modelu jednak ma już 32 tyś motogodzin. Sąsiad ma 308 i już ponad 60 tyś i ciągnik działa bezproblemowo.
-
Przez rolnikgospodarny95
Wyskakuje mi 2 bieg wszystko jest nowe począwszy od wału łożysk aż do kół i trybów.Panowie co jest winne?
-
Przez Pawel197890
Panowie pytanie jak w temacie co może być przyczyną ślizgającego się sprzęgła na zającu i zolwiu w ursusie 914 .Dodam że tarczesprzeglową wymieniłem na nową i dalej to samo .Dodam że żółw zająć działa poprawnie,wałek działa .
-
Rekomendowane odpowiedzi
Jaki kolor RAL felg ursus 4514?
Czytaj dalej »
Ursus C-4011