Końcówki wtrysków
-
Podobna zawartość
-
Przez cezar12
Witam. Mam duży problem z nh Td 80. Historia jego nie znam bo wziolem go w rozliczeniu. A problem jest taki jak w tytule czyli leci ciurkiem płyn chłodniczy z dołu głowicy od przodu silnika. Leci oczywiści na zewnatrz. Leci ciurkiem. I mam pytanie co to może być? Czy to brok w głowicy puścił czy co może być?
-
Przez jasiuhonda
Witam mam problem z silnikiem pekins przy koparko ładowarce cat . Poszedl Plyn do oleju, odkrecilem misę i widać było że cienkie między tłokiem a tuleja na 3 cylindrze. Odkręciłem głowice uszczelka niby ok więc dałem głowice do planowania i sprawdzenia szczelnosci ,nowa uszczelka. Po złożeniu to samo płyn w oleju... Jakieś pomyśle co może być przyczyną? Pozdrawiam
-
Przez rolnik039
Witam dzisiaj podczas pryskania zapaliła mi się kontrolka ciśnienia oleju jak jest poniżej 1000 to się świeci i mruga jak jest 1100/1200 to nie świeci ale jak już dam ponasd 1400 to sie znowu juz zaczyna palić
-
Przez yogi
co sie moglo stac w mf255 ze po zagrzaniu cisnienie w silniku spada do zera?wal po szlifie panewki i ponpka oleju nowa! :huh:
-
Przez Krzys375
Witam,
Ursus 4514 96'
Założyłem naprawione wtryski bo wszystkie lały, nowe paski klinowe SPA1357, nowy alternator.
Po odpalaniu ciągnika coś, gdzieś piszczy.
Pasek bardzo mocno poluzowałem ale ciągle piszczy.
Co może być przyczyną? Pompa wody, sprężarka? Czy pompa wtryskowa jeśli jest zużyta może wydawać taki dźwięk - nie wiem . . . wtryski są zregenerowane a mówił mi Pan od naprawy że jeśli pompa słaba może nie mieć siły podać paliwa.
Proszę o pomoc
-
Rekomendowane odpowiedzi
MERLO nazwy maszyn
Czytaj dalej »
John Deere 2850