Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez ZF9641
      Chciałbym zamontować zestaw klimatyzacji https://inter-instal.com/zestawy-klimatyzacji/93-9502201-zestaw-klimatyzacji-klimatyzacja-do-ciagnika-traktora-zetor-proxima-forterra-major.html.Pytsnie czy ktoś taki zestaw montował,numer katalogowy podstawy pod sprężarkę i numer paska klinowego. Proszę o zdjęcia gdzie fabrycznie jest zamontowana sprężarka.
    • Przez LipinyTabaca
      Rozwiązał ktoś problem z zacinającymi się wskaźnikami płynu chłodzącego i paliwa? Czy pozostaje tylko wymiana całego panelu?
    • Przez LipinyTabaca
      Witam, mam pytanie czy macie w swoich Proximach tak ze jak jest rewers na 0 i dodacie gazu na 1500 to zalaczaja sie wam 2 zolwie? dodam ze jak jest rewers do przodu czy do tyly  czegos takiego nie ma, bieg glowny na luzie

• Przez snopek
      Witam. temat ten otwozyłem w celu wimieniania się info o tych modelach ...

Ja mam jedno pytanie ponieważ pali mi się sygnalizacja ostrzegawcza spadku ciśnienia powietrza ( pali mi się czerwony symbol CIĄGNIKA Z NAPISEM STOP - umieszczonym na tablicy przyrządów) i niewiem jak naprawić tą małą usterke ,, moze ktoś mi doradzi
      W instrukcji obsługi znalazłem taką uwagę ,, W przypadku spadku ciśnienia w układzie pneumatycznym poniżej 450 kPa ciągnik z hamowaną przyczepą lub naczepą nie może kontunuować jazdy do momentu podwyższenia ciśnieniem powietrza"
      czy tu trzeba tylko poczekać aż to ciśnienie wzrośnie czy coś zrobić ?? ...
    • Przez bamberszol
      Jak w temacie. Miał ktoś podobny problem?  Wskaźniki się zawieszają w najmniej oczekiwanym momencie i nie pokazują wtedy aktualnej wartości. Nawet jak odlacze baterie akumulatorów to się utrzymują na tym zawieszonym poziomie. Opadną dopiero po kilku godzinach od wyłączenia stacyjki. Tak się zachowują jakby coś było tam namagnesowane. Rozkręciłem licznik i oba wskaźniki chodzą równo gładko bez żadnych oporów. Co to może być za przyczyna.?

• Dodaj nową pozycję...
v