Skocz do zawartości

Pękający PRZEGUB UKŁADU KIEROWNICZEGO mercator

Nowy81

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez stasek2
      silnik w moim clasie (perkins 6 cylindrowy-mercator 60) na pełnych obrotach cały czas dymi na czarno tak jakby szczelał tym dymem tak pyrkał na czarno, od połowy obrotów do pełnych. Na wolnych niema wcale dymu, nie bierze oleju , pali na dotyk. Kupiłem go 8 lat temu z niemiec i tak było od początku. 3 lata temu robiłem silnik nowe cylindry tłoki pierścienie, głowica podcierane zawory(szczelne nie wypalone), pompę i wtryski robiłem już u trzech fachofców i każdy mówi że jest ok.

pomóżcie co to za przyczyna
    • Przez classmercator
      Mam zamiar kupic kombajn Claas Mercator z roku 1988 co sądzicie o tym kombajnie??
    • Przez sznajdik
      jak myślicie dobre to jest? ile powinien kosztować dobry komplet?http://moto.allegro.pl/cepy-mlocarni-claas-mercator-protector-653266-i2951084646.html
    • Przez ZETOREXX85
      który z tych kombajnów jest lepszy?Jak jest z dostepnością czesci?który lepiej wymłaca?Czym sie oba te kombajny od siebie różnią?
    • Przez rolnik6666
      Witam. Od dwóch lat posiadam kombajn Claas Mercator 50. Posiada silnik Deutz-a 4 cylindry oraz heder 2,5. Mam pytania do posiadaczy tych Claas-ów.
      Czy mogę zastąpić jego heder 3m.?? Czy kombajn nie będzie mieć kłopotu.?? i zastanawiam się nad jedną rzeczą.. szukam takiego Claas-a który jest identycznie podobny do mojego i nie mogę znaleźć w internecie.. gdy patrze na inne 50.. moją one np. 3m, silnik 4 cylindrowy perkins.. czy ten mój kombajn to z innej produkcji.?? czy perkins jest silniejszy od deutz.?? Za odpowiedzi z góry dziękuje
  • Dodaj nową pozycję...
v