Skocz do zawartości

Egzamin praktyczny Rolnik (Ról. 03/04)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Czy lepiej zrobić stacjonarny kurs na Rolnika (ROL.03/04 - dawniej R.3), czy można spokojnie zrobić cały kurs online, nie mając żadnego doświadczenia jako rolnik? 

Chodzi mi o egzamin praktyczny OKE - czy nie widząc wcześniej np mieszanek jak wyglądają albo nie jeżdżąc wcześniej traktorem można ryzykować kurs online? 

chodzi o czas - w weekendy często opiekuję się rodziną i stacjonarnie mogę mieć kłopot 

Z góry dziękuję za porady 

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, jak wygląda w praktyce egzamin praktyczny, ale robię właśnie kurs online i jestem zniesmaczony liczbą błędów w testach. Na moje oko tak z 10-15% pytań to pomyłki lub przekłamania wynikające z niestaranności w ich opracowaniu.

obraz.png

Edytowane przez tomek_j

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez DominikaR
      Dzień dobry,
      Czy możecie polecić szkołę w okolicach Warszawy lub na terenie mazowasza gdzie można zrobić KKZ ROLNIK?
      Dopiero wdrażam się w ten temat i będę wdzięczna za wszelkie opinie. 
      Czy ktoś może brał udział w kursie on-line i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami. Doszukałam się informacji, że niektórzy mają problem z dopuszczeniem do egzaminu państwowego po takim kursie. 
    • Przez olasiwa90
      Witam, czy ktoś zdaje może teraz  egzamin w Rozprzy? 
      Pozdrawiam serdecznie 
    • Przez kamcia98
      Cześć!
      Szukam osób które w styczniu zdają kwalifikację ROL 4 i ROL 10 w Rozprzy (CK Edukat), albo ogólnie które zdają. Może jakaś mała wymiana doświadczeń? Zastanawia mnie jak tam wygląda egzamin, przede wszystkim praktyczny?
      Ja mam:
      09.01 praktyczny ROL 10 
      10.01 praktyczny ROL 4
      11.01 pisemny ROL 4 i ROL 10

• Przez Janeczko
      Myślę czy w przyszłości nie skorzystać z młodego rolnika skoro nie ma obowiązku bycia na KRUS i stąd pytanie macie namiary na jakąś szkole on-line żeby otrzymać wymagane dokumenty?
  • Dodaj nową pozycję...
v