Jaki opryskiwacz 1500l, 15m
-
Podobna zawartość
-
Przez jarekvip99
mam problem z glownym elektrozaworem, na sucho jako tako dziala, jednak gdy pojdzie cisnienie to nie chce wyłaczac opryskiwacza. zna ktos powod? -
Przez Vril
Witam,
Chciałbym Was poinformować że już zaczeli wypłacać dopłaty -ja wczoraj dostałem
Kasa na koncie więc postanowiłem ją zainwestować w opryskiwacz i tu prośba do Was o poradę który wybrać .
Założenie jest takie że opryskiwacz ma mieć zbiornik 1500-1600 l i belke 15m pracować na powierzchni 60 ha x średnio 4opryski na ha daje nam
240 ha rocznie.
Znalazłem takie oferty:
Krukowiak -Apollo wesja standart ok. 33000 brutto
Pilmet wersja -1600 + pełna hydrałlika i elektryka zaworów ok.54000 brutto
Bury Pelikan FUll wypas (pełna hydrałlika i elektryka zaworów ) ok.44000 brutto
Dodam że jestem na vacie więc sobie go odlicze.
Proszę Was o porade bo mam mętlik w głowie i nie chcę kupić bubla
nikt nic nie poradzi ?
-
Przez samfart10
Dzień dobry wszystkim jestem szczęśliwym posiadaczem od tamtego roku opryskiwacza Hardi master 1000litrow 15 metrów belka i mam do niego sterownik do kontroli sekcji oraz ciśnienia 5 sekcji Chcialbym sie was zapytać czy jest możliwość dołożenia do tego opryskiwacza sterownika hc5500? Chodzi mi o to żeby ustawić daną dawkę w litrach i mieć wgląd w
-
Przez piotromega
czesc wszystkim. chodzi mi o opryskiwacz 400l z 12 metrowa belką. A konkretnie z jakimi końcówkami go kupić, z pojedyńczymi czy z potrójnymi. Które są lepsze i trwalsze. Proszę o rady. Pozdrawiam agrofotowiczów.
-
Przez lukasz493
Witam mam problem z czujnikiem ciśnienia w opryskiwaczu lemken rts 25, mianowicie już gdy go zakupiłem czujnik nie działał (ciężko powiedzieć kabel jest po prostu oderwany/ odlączony od czujnika )
numer czujnika :
312 432 05 Muller
na sklepach pytałem zazwyczaj tylko oryginalny wchodzi w grę (regenerować ponoć się nie da)
https://roltronik.pl/gb/sensors-flow-meters/565499-czujnik-cisnienia-muller.html
Może ktoś z forumowiczów miałby jakiś pomysł jak podejść do tematu ?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Ciąnik 80-100 km
Czytaj dalej »
Opryskiwacz Amazone