Ursus 1634 opinia
-
Podobna zawartość
-
Przez CzarkoK
Witam, przychodzę z pytaniem, czy jest na forum ktoś kto produkuje maszyny rolnicze na sprzedaż? Jak to wygląda od strony formalnej, co poza założeniem działalności gospodarczej jest konieczne aby legalnie sprzedawać wyprodukowane przez siebie maszyny rolnicze? Z góry dzięki za odpowiedzi.
-
Przez Dastan
Przyszlo do mnie pisemko od jakiegoś dziwnego niemiejscowego geodety, że w dniu takim, a takim będzie miało miejsce wyzaczenie granic działki z którą sąsiadują moje pola. Nie wiadomo kto wnioskował, nigdy z nikim nie miałem sporu. Działką tą jest co ciekawe polna drogą do której przylegają moje działki. Podejrzewam mimo wszystko pewnego sąsiada, ale czy on może wnioskować w sprawie nie swojej działki? Jeśli to droga gminna to mogą mnie obciążyć kosztami? W ogóle jest sens jechać na taka czynnosc czy geodeta i tak zrobi swoje?
-
Przez karol
Zapraszam do wypowiadania się na temat prowadzenia rozrachunków z tytułu VAT w gospodarstwach rolnych. Jakie są Wasze doświadczenia?
-
Przez dawid515
Okazało się, że wysłana umowa dzierżawy przeze mnie w rozliczeniu po 5 roku młodego rolnika wymaga potwierdzenia. Pani z Agencji powiedziała, że może potwierdzić gmina lub notariusz. Ktoś z Was potwierdzał w Gminie? Jak takie potwierdzenie wygląda? Pieczątka Wójta? Jakiś zapis?
Bardzo proszę o podpowiedź i informacje jeśli ktoś tak umowę potwierdzał 🙏
-
Przez sumek666
Jak kształtują się ceny nieruchomości i działek rolnych w Waszych okolicach? Może planujecie zakup gruntów w tym roku? A może udało Wam się sprzedać jakieś grunty?
Zapraszam do dyskusji o cenach i możliwości zakupu ziemi w Polsce i za granicą.
Kontynuacja tematu:
-
Rekomendowane odpowiedzi
Miarka do oleju URSUS 1014 wkręcana
Czytaj dalej »
Ursus C-355 Ventzki 3x40