Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
  W dniu 4.05.2021 o 18:00, ab23 napisał(a):

Tydzień temu 30 w dół  w tym 30 w dół jak tak dalej pójdzie będziemy likwidować ten biznes  Panie Adam 

Rozwiń  

Nie strasz go , bo z czego będzie żył 

Opublikowano

Maciejowice 

Jałówka ho 650kg 7.7 v VAT 

Krowa mm 900 kg 6.5

Byki 6 sztuk (2hf,2ho,2hoxsm ) 8.3 na żywą dawali ale poszły poubojowo . Byki 18-24 miesiące 

• Thanks 1
Opublikowano
  W dniu 5.05.2021 o 02:42, kris148a napisał(a):

Płatność do tygodnia, ale zawsze wcześniej, ja z nimi krótko ale mój sąsiad to już z 10 lat i z płatnościami nie było nigdy problemu

Rozwiń  

Dzięki

W dniu 5.05.2021 o 04:43, marb80 napisał(a):

Z dwa lata handluje płatność w ciągu tygodnia, ostatnio nawet na drugi dzień po sprzedaży  choć ceny maja średnie.

Rozwiń  

Naradzie najlepiej z nimi się negocjowało 

Opublikowano

sąsiad dziś ładował byk 1 szt Lm 630 po 9zł/kg 2szt ładne MM 702 i 625 po 8.5zl/kg i 1 szt jalowka 540kg po 8.3zl/kg. wagi brutto ceny netto. 6 % strączki. Rafalex pomorskie. pozdrawiam 😁

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Będą takie w O+ ?

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

Rka powinna być pewna. Ale te nasze zakłady i klepanie klas na oko pod dyktando właściciela to jawna porażka. Nawet kontrole klasyfikatorow to fikcja. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v