Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
4 minuty temu, soltys48 napisał:

No ten pierwszy z brzegu najlepszy......

Mniejsza o to , zastanawiam się ile takich sztuk tzn z taką genetyka trafia na rzeź jako opas

@donweter1989tak się nie ciesz, wiozłem to do tego kolegi co Ty wziąłeś tą Belgijkę 🤣🤣

Ło kurła to się chłop ucieszy. Moja Belgijka to fajna szafa aktualnie, ale nadal nieufna. Możesz ją pogłaskać, jak obornik usuwasz to reaguje na nadstąp się, ale jak trza pas popuścić o oczko to we trzech, bo piana z mordy, oczy czerwone i szał. Tam jej coś w bańce nie gra, bo z każdą inną sztuką którą mam to mogę aktualnie iść na spacer po wsi. Ani razu jej nikt krzywdy nie zrobił, ale i tak nie ufa człowiekowi.

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Ta urwa wnet mnie zabiła jak ja przywoziłem jako odsada,do Ciebie wiozłem auto pogięła....

Wyglad to to miało ale charakter wredny. Wąż nie ze Tobie się chowa

Wnet mi ojca zabiła. Tata tak ma, że do każdej sztuki podejdzie, po nosie pogłaskać, sianka do pyszczka da. A ta diablica go na rogi. Dobrze, że byłem też w budynku. Od tego czasu tata już ostrożniejszy względem niej. Czort wie czemu to takie szalone. 

30 minut temu, soltys48 napisał:

Ta urwa wnet mnie zabiła jak ja przywoziłem jako odsada,do Ciebie wiozłem auto pogięła

24 minuty temu, donweter1989 napisał:

Wnet mi ojca zabiła

Chłopaki tak czytam to wasze Wnet i się zastanawiam, bo u nas tego nie używają... To z wielkopolskiego slangu? 

6 minut temu, donweter1989 napisał:

Z resztą my z Przemkiem z innych województw a dzieli nas tylko kilkadziesiąt kilometrów. Chociaż jak ojciec na tablicę zerknął to mówi do mnie "poznonioki przyjechały" 😂

Jaki ze mnie poznoniok😆 ja częściej w Waszych stronach niż w Poznaniu

3 minuty temu, Piteriiv napisał:

potrzebuje informacji o firmie anto-leo - handlował ktoś z nimi -  jak z płatnością, wagą?

Proponował bym omijać, ..stare wyjadacze

8 minut temu, Piteriiv napisał:

potrzebuje informacji o firmie anto-leo - handlował ktoś z nimi -  jak z płatnością, wagą?

@Karollorak93 @Azor07

3 minuty temu, soltys48 napisał:

Jaki ze mnie poznoniok😆 ja częściej w Waszych stronach niż w Poznaniu

No tak. Ale jak widzą "P" to zaraz Poznań. To tak jak by mówić że ja piernik toruński, chociaż do Torunia mam 100 km.

Edytowane przez donweter1989

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941
    • Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2023? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu 

• Przez donweter1989
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. Początek roku wygląda mało optymistycznie, a jak będzie dalej?
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontynuacja wątku 2022:

• Dodaj nową pozycję...