Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
11 minut temu, MariuszDe napisał:

Niemiecki ministrem rolnictwa od dziś jest wegetarianin także niedługo może w ogóle nie będą mięsa potrzebować.... 

Masakra! To co, mam przejść na agroturystykę z moimi zwierzętami. Nie chcę.

6 minut temu, przemek28_28 napisał:

Nizej. 

A pamiętasz co jeden gupi Ci mówił z miesiąc temu?

1 minutę temu, wojak1986 napisał:

Jak będzie taki zjazd to będą na wiosnę 200-300kg w cenie obecnych noworodków

Wstawił bym rozliczenie które przysłał mi hodowca za dwa byczki SM ale bedzieta mnie wyzywać

1 minutę temu, wojak1986 napisał:

Jak będzie taki zjazd to będą na wiosnę 200-300kg w cenie obecnych noworodków

W zeszłym roku po ponad 200 kg, bez targu za 3 sztuki 4400. także wszystko możliwe 

3 minuty temu, HF86 napisał:

W zeszłym roku po ponad 200 kg, bez targu za 3 sztuki 4400. także wszystko możliwe 

Wyzyskiwacz

3 minuty temu, Kentar napisał:

Jak mam byka kupić teraz to Ty mi powiedz czy będą czekały dwie k**wy po 18 czy po 19 lat. Idź mnie z bykiem panie. Nie chcę.

Cienias 🤣

16 godzin temu, soltys48 napisał:

w gwoli ścisłości to ludzie z którymi handluje tj od nich kupuje nie narzekają, napisze ci wiecej mam gospodarzy od których kupuje od kad zaczałem bawić w gospodarzenie. Teraz jak był szał za cielakiem wszyscy latali jak ze sraczką za cielakiem a ja dalej brałem w tej cenie co wiosną-wiesz dlaczego? Bo to jest współpraca, Ja nie wygłupiałem sie z ceną jak nie miał kto wziać cielunów a oni to szanują i teraz jak jest bum i codziennie ktoś zajeżdża na podwórze za cielakami nie wygłupiają sie z cena dla mnie

Schlales się czy co? .... Żebym nie widział ile tu kiedyś oferowałeś za cieluna to bym na mszę dał za takiego dobrodzieja.... Przypomnij sobie jak ktoś napisał czy nie "och*jales"  z cena bo proponowałeś nędzę czyli połowę tego co warte.... Ot mentalność nie ma jak samemu siebie chwalić.... Mowisz że zadowolone ze mało płacisz ?... Cyrk na kołach. 🤕

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 3

hopy wy sami sie wkręcacie na te zniżki ,z tego co mi wiadomo to biernat tą cenę wy***ał bo wierni dostawcy bez kasy nie chcieli wozić ( wozili tam gdzie kasa była po trzech dniach ), chciał przytulić nowych Teraz z ceną poszedł ciut w dół inni zrobią to samo ,ale jak wy będziecie się licytować  17, 16 ,15 zł (kto da mniej ) to za trzy tygodnie i taką cena będziemy mieli .Rada jest jedna kto nie ma bydła w wieku 29 miesięcy niech narazie nie sprzedaje ,pora roku jest dobra ,jak zawieje mazury i podlasie wszystko szybko wróci do poziomu z przed obniżek  

• Like 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941
    • Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2023? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu 

• Przez donweter1989
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. Początek roku wygląda mało optymistycznie, a jak będzie dalej?
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontynuacja wątku 2022:

• Dodaj nową pozycję...