Skocz do zawartości

Ceny paliw 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dyskutuj z trollem, on tylko przyłazi za mną zadymę robić. Ma nudne życie parobka, synowa spodnie nosi i nad nim z kijem stoi 😉

Jest sens zastawiać chłodnicę paliwa i oleju na największe mrozy? 

1 godzinę temu, przemek28_28 napisał:

Małe 100 koni. U mnie główny u innych może być do odgarniania podwórka. Życie. 

Orlen 5,75 ani grosza w dół. Teraz już pewnie tylko w górę będą gonić niech tylko święta przelecą...

Edytowane przez pedro2

Zapytałem grzecznie o ten mały traktorek.... Czego prujesz kalesony  ? Co ciebie obchodzi moja rodzina psychiczny czleku ? 

Paliwko chwilowo staniało te 20 groszy... Zara podniosą i tyle z tej propagandy.... Ja na dziś nie zamawiam i nie robię zapasu i tyle.... 

Edytowane przez Bogdan_ja

19 godzin temu, przemek28_28 napisał:

Wydaje, słyszałem, sąsiad mówił, kuzyna brata wuja szwagra konia ch*ja stryj, mam johna na CR i nic nie klęka, przy -25 na letnim paliwie przechodzi w tryb awaryjny i nie ma siły uciągnąć d-47 z 8 balotami sianokiszonki, ale na pusto jedzie, obornik wybierze i snopki sie wstawi, a 360 odpaliła, pochodziła 5 minut i umarła na miesiąc. 

W zeszłym roku miałem 2x takie akcje

Nie wiem czy wszystkie CR ,ale niektóre mają podgrzewacz paliwa w filtrze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez kowal1108
      Jak w temacie. Jakie są u Was ceny żyta? 
    • Przez yacenty
      Jakie są ceny rzepaku w sezonie 2023? Jaka może być cena rzepaku po żniwach 2023? Jaka jest opłacalność produkcji rzepaku? Zapraszamy do dyksuji.
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą się kształtować ceny paliw w 2024? Czy można liczyć na obiecywane w kampanii wyborczej spadki?
      Dziś wiodące koncerny zaktualizowały cenniki uwzględniając nowe stawki podatków i opłat, a więc olej napędowy drożeje o +5,3gr
      Najlepszego w Nowym Roku

kontynuacja zeszłorocznego tematu:

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez danielhaker
      W jakich cenach sprzedajecie ziemniaki w 2022 roku? Czy przy niskich cenach produkcja ziemniaków jest opłacalna? Kiedy spodziewacie się wzrostów cen w waszych regionach za ziemniaki przemysłowe i jadalne? Czy pozyskanie nowych rynków zbytu pozwoli na osiągniecie lepszych cen? Jak Wy, oraz rolnicy z okolic prognozujecie ceny w sezonie 2022? Zapraszamy do dyskusji.
      Link do tematu z sezonu 2020/2021:

• Dodaj nową pozycję...
v