Wyjście hydrauliczne nie trzyma tylko od razu opada
-
Podobna zawartość
-
Przez Bialy8011
Witam. Panowie po opuszczeniu ramion podnośnika nie reaguje nic. Nie działa ani podnośnik ani hydraulika. Co to może być za przyczyna? Traktor potrzebny na już.
Że też kurde takie rzeczy się w zimie nie psują 😤
-
Przez janekzmazowieckiego
witam, posiadam kosiarkę john deere/kunh gmd702. mam z nią problem bo przy większych kretowinach kosiarka kosiarka lekko sie sklada i nie chce potem spowrotem naskoczyć na pozycje pracy. kiedyś tego problemu nie bylo. myśleliśmy że to wina ciągnika ale po zmianie ciagnika z ursusa na case dalej był ten sam problem. była też myśl ze to akumulator hydrauliczny w kosiarce lecz to tez nie było przyczyną. jeśli ktoś miał ten sam problem i sie z nim uporał prosze o poradę. z góry dziękuje.
-
Przez Qba90
Witam miesiąc temu zakupiłem John Deere 3350 wracałem na kołach Ok 20 km wszystko było dobrze. Wymieniałem wszystkie płyny na turdus i fusch utto mp wszystkie filtry na oryginalne i po wyjechaniu w pole i dogrzaniu się hydrauliki ucieka mi wspomaganie i tylni tuz. Na obecną chwilę mierzyłem tylko ciśnienie na szybkozłączach i na rozgrzanym pokazuje 200 bar mino wszystko hydraulika zewnętrzna na wolnych obrotach ucieka. Gdzie szukać dalej przyczyny
-
Przez kamil2021
Witam ostatniemu czasy nabyłem pokosówke i jest w niej duży problem z hydrostatem jak jedno koło mi skręca to drugie zamiast delikatnie popuszczać olej aby umożliwić skręt temu pierwszemu kołu stoi w miejscu przez co koło które skręca zakopuje się . Jak myślicie od czego zacząć ?
-
Przez panmino
Czołem, czy rozdzielacz ze zdjęcia można założyć do Belarusa 1025? Czy port N do łączenia szeregowego ma cały czas ciśnienie, niezależnie od pozycji pozostałych sekcji? Czy można podłączyć tam wąż od rozdzielacze tylnego podnośnika?
... zauważyłem po czasie, że to grupa Zetorów, nie potrafię teraz przenieść tematu, sorki...
-
Rekomendowane odpowiedzi
Przyczepa do bel
Czytaj dalej »
Przeniesiony tłumik