Skocz do zawartości

mf 3060 półbieg . pomocy

Kris946

Rekomendowane odpowiedzi

na prawym błotniku powinna być tabliczka znamionowa, tak bliżej drzwi w kabinie.

"serial no" - N??????

Edytowane przez Partyzant85

Na obudowie konsoli ehr przez drzwi z prawej strony widać ale tam jest nr vin a seria i nr vin jest na przodku nad osią z prawej strony. Nie masz półbiegu bo nie ma tam elektrozaworu foto 1 a drugie to coś nie od tego bo nie spotkałem się z czymś takim ile widziałem tych modeli

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Piotr7485
      Witam nie działa  mi podnośnik zero reakcij z botnikow  też nie działa.  Tylko awaryjne ręczne podnoszenie i opuszczanie. Zdjęcie do podglądu  dzięki za podpowiedz

• Przez EBO
      Mam problem kupilem go z uszkodzona pompa ta pod kabina tam sa jakby 3 pompy i srodkowa miala uukrecona oske ,wymienilem i okazuje sie ze traktor pracuje wszystko ok tylko jakims cudem przelatuje olej z hydrauliki do skrzyni biegow  ,20l w okol 10min czy moze wiecie co moze byc ? 
    • Przez Łukaszmf
      Witam. Massey ferguson 3065s. Ostatnio mam problem tego typu że jak odpalam ciągnik to od razu włączony jest przedni napęd. Po zgaszeniu i zapaleniu na nowo ( czasami ) da się wyłączyć i wlaczyc guzik działa na pewno. I problem jest z półbiegiem jak jest na szybkim to jakby coś hamowało. Ma ktoś podobny problem? Proszę o podpowiedź jak to naprawić. 
    • Przez lukaszx680
      Witam,
      Ktoś wie który czujnik trzeba odłączyć zeby podczas hamowania nie załączało przedniego napędu?
      Dzięki
    • Przez Kubos43
      Cześć, co myślicie o modelu 5709m, stoję przed zakupem nowego ciągnika i potrzebuje opinii o nich 
      czy spotkaliście jakieś wady i minusy? 
      jakieś mocne plusy tych ciągników? 
      Ciągnik miałby być na dyna4 jako główny na gospodarstwo do 40 hektarów, gleby średnie, maszyny do uprawy 3 metrowe gruber,  agregat uprawosiewny itp. 
  • Dodaj nową pozycję...
v