Skocz do zawartości

dziewczyna wtrącajaca się w nie swoje sprawy.

bamberszol

Rekomendowane odpowiedzi

PRIMO napisał:

19 minut temu, akooo napisał:

dlatego lepiej na te tematy nie gadac😊

Ty to taka cnotka niewydymka co by chciała ale się wstydzi. 

Spokojnie obowiązek małżeński spełniam i nie muszę posiłkować się filmami. A co robię pod piezyna to też znikim na ten temat nie będę dyskutowal

10 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Kiedyś było to samo tylko w innej formie... Jak byłem w podstawówce to krążyły filmy na kasetach, fotki itp..... Ot jeden drugiemu przegrywał.... Wiec kto chciał to miał i tyle... To było jest i będzie tylko forma się zmienia i jest to łatwiej dostępne teraz... 

To ty miałeś magnetowid w 85? Moja mama jest rok starsza od ciebie i w okolicy pierwszy magnewid miał facet pracujący w Austrii, to mogło być koło 90 roku

Edytowane przez Winnetou

Były "kluby kulturalne" i tam można było sobie wypożyczyć i oglądać... 😜

W tych latach mieli już co niektórzy... Ale ja nie miałem nawet magnetofonu. 

Krążyły głównie fotki.... Nie było to tak dostępne jak teraz ale było.... Ponoć w starożytnych czasach grecy się pedalili.... 😁😁😁😁😁😁

Rozpusta powstała w raju..... 🤕

Edytowane przez Bogdan_ja

nikt nie ma prawa się tu na ten temat wypowiadać tak naprawdę , trzeba by tam być wtedy można coś powiedzieć nawet nie mamy wypowiedzi drugiej strony na ten temat chłop moze gadać co chce i co mu pasuje tak naprawdę . Teoretycznie brat może być pasożytem wykorzystującym go a tego nie widzi mogą jej ubliżać jak nie wie , przechowywanie na podwórku to u siebie nie ma miejsca , a ona może chce mieć porządek w obejściu ale jak nas nie ma tam to się prawdy czlowie nie dowie . Jedyne o czym się wypowiem to tekst że jest z bloków pegeroskich , no to po co tam lazles i sobie taką brałeś ? jak ci nie odpowiada takie pochodzenie , nie wspomnę już jak nie cierpię ludzi tak szuflatkujacych innych lub patrzących na majątek żenada to jest wszędzie mogą być różni ludzie . Ta wypowiedź jego trochę świadczy też o nim jaki jest

• Like 2

2 minuty temu, Kacperkuj-pom napisał:

nikt nie ma prawa się tu na ten temat wypowiadać tak naprawdę , trzeba by tam być wtedy można coś powiedzieć nawet nie mamy wypowiedzi drugiej strony na ten temat chłop moze gadać co chce i co mu pasuje tak naprawdę . Teoretycznie brat może być pasożytem wykorzystującym go a tego nie widzi mogą jej ubliżać jak nie wie , przechowywanie na podwórku to u siebie nie ma miejsca , a ona może chce mieć porządek w obejściu ale jak nas nie ma tam to się prawdy czlowie nie dowie . Jedyne o czym się wypowiem to tekst że jest z bloków pegeroskich , no to po co tam lazles i sobie taką brałeś ? jak ci nie odpowiada takie pochodzenie , nie wspomnę już jak nie cierpię ludzi tak szuflatkujacych innych lub patrzących na majątek żenada to jest wszędzie mogą być różni ludzie . Ta wypowiedź jego trochę świadczy też o nim jaki jest

A ty wiesz co to jest forum? założył ktoś temat, czyli chciał pogadać, ale widać sobie po ruchał i wszystko wróciło do normy.

Dnia 18.07.2021 o 16:46, aprochota napisał:

pomagać innym to dobra rzecz a szczególnie rodzeństwu i jak się ma z bratem siostrą dobre relacje to zawsze jest do kogo pójść pogadać. to najbliższą rodzina. a dziewczyna dziś jest a jutro może jej nie być mam trochę podobnie z moją żoną chociaż mamy już 20 lat po ślubie. jak siostra wrucila z zagranicy i wybudowała z szwagrem dom obok mojego to się zaczęło podobnie robić. ale ja mam z siostrą i szwagrem dobre relacje i zawsze im pomogę nic w zamian nie oczekując. a żona niech myśli co chce najwyżej raz nie da i jej przejdzie. to poprostu jest taki charakter ciężki i zazdrosny o wszystko.

O jej, znam to gdy taka rodzina mieszka zaraz na przeciwko, lepiej w ogóle nie żyć niż mieć takich ludzi na placu, choć pewnie u ciebie są normalni.

20 minut temu, Kacperkuj-pom napisał:

to prawda, chłop przedstawia to w swoim świetle, ale nikt nie słyszał argumentów dziewczyny. Jak on tam siedzi u brata więcej niż w domu, u niego wszystko robi, wszystko mu daje za darmo to kobite też to może wk***iać, na świecie powinno być tak, chcesz coś pożyczyć, spoko, przynosisz pieniądze/ flache zależy co trzeba i jest git, a jak pasożytujesz na drugim człowieku bez przerwy, a ktoś się na to godzi bezgranicznie to jest to bardzo niedobra sytuacja.

witam. dziewczyna nie pozwala mi chodzić do brata pomoc. do tego stopnia że idąc do brata na piwo raz na dwa miesiące muszę nasciemnia. że ode do sklepu. Ona pochodzi z bloku i twierdzi że każdy musi sam sobie dawać radę. ostatnio mi zrobiła awanturę jak bratu rura pękła i zalewała podwórze że poszedłem tam na dwie godziny bo inaczej by dom zalewało... co sądzicie o takiej kobiecie? z moim jedynym bratem i bratowa już nie chce rozmawiać. a teraz przestaje z moimi rodzicami rozmawiać. Dodam że ona wychowuje dziecko ja robię wszystkie opłaty dziecko ma dwa lata i dziewczyna do pracy nie musi chodzic . Ja chodzę do pracy na etat i mam małe gospodarstwo 18hw. co sądzicie o takiej kobiecie czy to ma przyszłość?

2 godziny temu, bamberszol napisał:

czy to ma przyszłość?

Nie. Chyba, że się postawisz i ją nieźle opierdolisz, i dasz do myślenia. Jeśli się zastanawiasz to znaczy, że coś jest na rzeczy. Albo w końcu zrozumie albo się rozstaniecie. I oczywiście jej rodzinę też zlewasz do póki ona nie zaakceptuje twojej. 

Leszy napisał:

2 godziny temu, bamberszol napisał:

czy to ma przyszłość?

Nie. Chyba, że się postawisz i ją nieźle opierdolisz, i dasz do myślenia. Jeśli się zastanawiasz to znaczy, że coś jest na rzeczy. Albo w końcu zrozumie albo się rozstaniecie. I oczywiście jej rodzinę też zlewasz do póki ona nie zaakceptuje twojej. 

ona nienawidzi mojego brata choć nic jej nie zrobił. oni w bloku byli nie nauczeni że jeden drugiemu pomaga. u nas w rodzinie tak bywało od zawsze....

robert1226 napisał:

Łój chłopie masz jakieś jaja czy już eunucha z ciebie zrobiła .

Nie masz wyboru musisz postawić sprawę jasno , choć wątpię że masz jeszcze coś do gadania .

powiem Ci że zbyt pobłażliwy byłem ostatnie miesiące, ona bardzo psychologicznie umie podejść od razu płacze jak jej zwrócę uwagę itp. Kolega ma rację musiałbym tak samo się odnosić do jej rodziny. ostatnio nawet czepiała się że dzieci od mojego brata bawią się zabawkami naszej małej. aha a dobiło mnie to że miesiąc temu powiedziała że nie życzy sobie żeby nasza mała nie spotykała się z mojego brata córka.... to mnie rozjechało wtedy się wyprowadziła do matki na 4 dni ale wróciła.

5 godzin temu, bamberszol napisał:

ona nienawidzi mojego brata choć nic jej nie zrobił. oni w bloku byli nie nauczeni że jeden drugiemu pomaga. u nas w rodzinie tak bywało od zawsze....

to pewnie zawiedziona milosc-wolaby jego ale ze jej nie chcial to go znienawidzila.

to typowa psychopatka-zaobserwuj czy gdy placze leca jej lzy czy na sucho . albo ona cie wykonczy psychicznie albo ty ja wywalisz-wybor chyba prosty,szkoda dziecka ale i tak nie ma dobrego wyjscia.

no i stało się ona poszła tydzień przed ukończeniem dwóch latek przez dziecko. na dzień dzisiejszy nie zezwala mi małej zabierać do siebie nawet na spacery musi ona z nami chodzić....do pracy nie chce iść . jak to jest jak nie mieliśmy ślubu czy będę alimenty na nią musiał płacić?