Skocz do zawartości

New Holland TX66/68 nastawy czujników strat ziarna

mtz55

Rekomendowane odpowiedzi

Witam panowie na jakich nastawach czujników strat ziarna jeździcie w różnych uprawach u mnie jest to

Jeczmień, pszenica, pszenżyto sita 6 klawisze 8 

w rzepaku sita 7 klawisze 6 

Ustawienia mam od poprzedniego właściciela sam tego nie kalibrowałem, zastanawiam się jak to ustawić w grochu,łubinie??

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez angelikagrzymala123
      Witam!!! Podczas pracy z kosami bocznymi nie mogę zwiększyć obrotów nagarniacza. Przycisk jest sprawny.  Czym to może być spowodowane? 
    • Przez angelikagrzymala123
      Witajcie. Mam problem z hederem varifeed , który podczas pracy sam się wysuwa.  Co może być przyczyną? 
    • Przez Solar1991
      Witam
      Mam problem jak w temacie z młocarnia .Nie załącza napedów brak jakiejkolwiek reakcji na przyciski.Bezpieczniki całe i przekaźniki też sprawdzone .Pytanie do kolegów czy posiadacie plany elektryczne do tego kombajnu??
    • Przez bauer51
      Witam zastanawiam się nad kupnem kombajnu , u nas są wąskie drogi i szerokość transportowa kombajnu maksymalnie do 3m , górzyste tereny i pola w maksymalnie 2,3 ha w 100 miejscach oraz usługi. Wpadł mi w oko kombajn New Holland TC 4.90 ale ta cena mnie przeraża ale w sumie jest sprzęt. Jakie macie opinie na ten kombajn albo polecacie jakiś inny ?
    • Przez siwy10071
      Witam. Stałem się posiadaczem kombajnu cr 9080 ale niestety komputer intelliview II ma tylko wgrany język angielski i czeski. Jest jakaś możliwość żeby to zmienić. Tylko serwis new holland zostaje pytać?
  • Dodaj nową pozycję...
v