New Holland BR6090 nie odcina siatki
-
Podobna zawartość
-
Przez Morela15
Cześć,
W new holland br6090 ułamał się jedna blokada siatki ( w załączeniu zdjęcie) czy ktoś posiada katalog czesci lub wie jaki to numer części?
-
Przez Moriss97
Witam
Mam problem z prasa. Bo wymieniałem lozycka na wahadle w prasie na mniejszym wlasku. I podczas wkładania wcisnąłem siłownik od zgniotu, i skręciłem wszystko ok. Po za tym że pokazuje na początku 90 zamiast. 75. Początek beli. I teraz jak chce zrobić. Np. 125 cm to M na komputerze ustawione 150. I wtedy takowe 125 mi wychodzą.
Nw. Vzy to ten potencjometr dal błędy sygnał. Jak ruszyłem wahadłem bo siłownik przecież odpowiada za twardość. Wie odpada ale tyle że ni ligę inaczej przestawić.
Wiem jak wejść w tryb serwisowy ta książeczka. Ale jak przestawić początek na 75. Aby normalnie mógłbym robic wielkości beli. Może ktoś miał podobny problem ?
-
Przez Pasito1234
Witam tak jak w temacie czy mozna do prasy nh br6090 zastosować siatkę 130 . Czy mieści się na wałku i w kaczym dziobie ? Może ktoś stosuje ją w tej prasie. Na siatce 125 którą stosuje lewa bądź prawa strona balona nie jest nią pokryta . Z góry dziękuję
-
Przez Arturo1610
Witam 😊 Myślę nad zakupem używanej prasy roll belt 150 i chciałbym poznać opinię na temat tej maszyny. Jak się sprawdza w sianokiszonce i słomie, czy nie ma problemu z jakimś nawijaniem się materiału na rolki? Wyrzucaniem między pasami itp? Interesuje mnie prasa z nożami i tu też pytanie czy nie ma problemu z zapychaniem się w sianokiszonce? Ogólnie proszę o opinię i jak z awaryjnością tych maszyn 😊 Z góry dziękuję 😀 -
Przez Arturo1610
Witam. Planuję zakup roll belt 150 czy ktoś Może podpowiedzieć na co zwracać uwagę przy zakupie? Czy te prasy idą bez problemu w sianokiszonce? nie nawija na walki? jakie macie przebiegi i jakie były awarie? warto kupić taka prase czy może lepiej wybrać inna markę? proszę o szybką pomoc bo stoję przed zakupem.
-
Rekomendowane odpowiedzi
New Holland T5060 Błąd 2033
Czytaj dalej »
New holland t6.145