TX 64 po włączeniu młocarni nie dział podnoszenie hedera
-
Podobna zawartość
-
Przez siwy10071
Witam. Stałem się posiadaczem kombajnu cr 9080 ale niestety komputer intelliview II ma tylko wgrany język angielski i czeski. Jest jakaś możliwość żeby to zmienić. Tylko serwis new holland zostaje pytać?
-
Przez bauer51
Witam zastanawiam się nad kupnem kombajnu , u nas są wąskie drogi i szerokość transportowa kombajnu maksymalnie do 3m , górzyste tereny i pola w maksymalnie 2,3 ha w 100 miejscach oraz usługi. Wpadł mi w oko kombajn New Holland TC 4.90 ale ta cena mnie przeraża ale w sumie jest sprzęt. Jakie macie opinie na ten kombajn albo polecacie jakiś inny ?
-
Przez MirekIzdebski
Cześć wszystkim, mam problem ze swoim fordem 6640 data produkcji i pierwszej rejestracji to 23.081993r.
Podczas jazdy, nie ważne czy z obciążeniem czy bez skrzynia sama zrzuca biegi w dół z 8 na 7 i tak dalej aż do 5 biegu. I na zakresie 1-4 jest tak samo. Jak zacznie zrzucać to czasami nie mogę wbić większego biegu tak jak by brak reakcji na przycisk. Albo się zablokuje na 4 biegu i nie mogę zrzucić w dół na mniejszy, dopiero po zgaszeniu i ponownym odpaleniu jest na 1 biegu. Jak myślicie to wina w elektronice czy bardzie leży po stronie mechanicznej ??? Jeżeli źle umieściłem temat to proszę o przeniesienie.
-
Przez morwsin
Cześć, szukam pomocy bo od paru dni wyskakuja mi te błędy 3293 i 3176. Wymieniałem filtry paliwa. Jutro zajrzę jeszcze do zbiornika czy czasem smok się nie zatkał, dodatkowo wyczyszczę odstojnik ale jak widzę jest czysty. Ciagnik ma 760 mtg. Co jeszcze mogę sprawdzić?. Dodam że serwis był podłączał go pod komputer było parę błędów ale potem zrobił test, disgnostyke i było wszystko ok. Błędy wyskakują ja ciągnik np jedzie pod górkę i chce szybko dodać mu gazu tak jak by nie dostawał paliwa. Proszę o porady dzięki.
-
Przez kwiapa
Witam Mam problem ze zmianą prędkości obrotowej bębna młócącego bo tarcze koła na bębnie nie chcą się schodzić do końca Przez co nie można zastosować minimalnych obrotów. Raz kiedyś tam czyściłem je wewnatrz i pracowały prawidłowo, ale teraz drugi raz sytuacja się powtórzyła, a żeby rozebrać ten mechanizm trzeba zdejmować koło i w sumie to z pół dnia roboty czy macie podobny problem w swoich kombajnach?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Massey 5455 rok prod 2006 ścięta maska
Czytaj dalej »
Wymiana podłogi hedera