Dymienie na niebiesko po remoncie
-
Podobna zawartość
-
Przez Lewy410
Po przekręceniu kluczyka w stacyjce i zapaleniu się kontrolek nie działa rozrusznik jedynie jak ręką odciągne zawór od pompy i wezme na krótko to zapali nie wiem jaka jest przyczyna
-
Przez Rowan
Witam
Do tej pory wszystko było ok, ręczny trzymał jak się należy, może i przy samej górze skoku dźwigni, ale trzymał mocno. Ostatnio chciałem sobie stanąć pod maszynąlekko z górki i zaciągam ręczny, a on wogóle nie trzyma, nic, a nic. A mimo to, dźwignia chodzi tak samo jak kiedyś, robi się opór przy zaciąganiu, u samej góry. I teraz pytanie, co mogło się stać? W zjechanie tarczki wątpie, bo nikt nie jeździł na ręcznym... Czy mógł się oberwać wieloklin na tarczce? Bo to mi przychodzi do głowy, że może kiedyś delikatnie ruszyłem na ręcznym... Czy to cośjeszcze innego? A drugie, to jak się dostać do tego ręcznego? Czy trzeba rozjeżdżać skrzynie? Czy jest jakaś inna opcja? ak ewentualnie zdiagnozować go, żeby się nie narobić, a okaże się, że to coś inego?
Z góry dzięki wszystkim i pozdrawiam
-
Przez Lewy410
Witam czy ktoś wie co to za przekaźniki i za co są odpowiedzialne w case 110 Mx są 2 koło siebie jakie numery katalogowe mają bo są nie czytelne
-
Przez przemo9939
Witam. Problem z podnośnikiem w Case Puma 125 nie opuszcza do końca, choć ustawione mam pokrętło na max. Po przytrzymaniu opuszczania opuści do końca i po ponownym podniesieniu i opuszczaniu znowu opiści prawie do konca i stanie, na wyświetlaczu pokazuje 0 ale jeszcze ręcznie da się opuszczać. Potencjometr pod lewym ramieniem nowy, kalibrowałem podnośnik, nie przechodzi poprawnie bo lekko opuści i podniesie lecz błędów nie pokaże i kończy kalibracje niby poprawnie a tu lipa.
-
Przez roxor
Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Sprzęgło nie wysprzegla
Czytaj dalej »
D-732