Valtra G
-
Podobna zawartość
-
Przez JacekBojaroj
Witam
Czy ktoś miał do czynienia z tym ciągnikiem? Zastanawiam się nad zakupem wersji M 120 km 2006 r, jestem po pierwszych oględzinach. Wydaje się w porządku, chociaż słyszałem, że jest to mało typowa wersja i w przypadku awarii drogie są części elektroniczne, głównie sterowniki. Czu ktoś taki użytkuje i mógłby coś podpowiedzieć?
-
Przez krzysztoffo
Witam. jakie są wasze opinie na temat valtry z serji M .Czy wszystkie te ciągniki mają tylko po 4 cylindry,i jak z ich awaryjnością ? -
Przez Pevez
Witam, posiada może ktoś z Was książkę, zdjęcia, pdfa z kodami błędów do Valtry t174e? Głównie chodzi mi o kod 11011 5 35, ale najchętniej przygarnąłbym całość na przyszłość. Pozdrawiam -
Przez Prop
Witam mam dwa problemy z ciągnikiem Valtra model T190.
Pierwszy problem dotyczy przedniego napędu który nie chce się wyłączyć i ciągle ciągnie.
A drugi problem dotyczy błędy L419 bo taki mi wyskakuje i w tym samym czasie rozłącza napęd WOM na 1000 obrotach
a na 540 chodzi normalnie i nie wiem o co chodzi ciągnik pracuje z mulczerem Fao Far
-
Przez maniek0987
Poszukuje opini o skrzyni direct, czy jest ona wytrzymała? Mało jest opini w internecie na temat tych skrzyń. Może lepiej sobie ja odpuścić i brać versu?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Jaki ciągnik wybrać
Czytaj dalej »
Valtra & Rozrzutnik