Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2022

Bananek

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
40 minut temu, gregor1284 napisał:

A to u belarusa musi byli wcześniej bo wspominał że leysow u nich nie ma 

Jeszcze wtedy ich nie bylo,tzn byli bo z Litwy samochody wiozą ale nie az tyle i nie wykupowali. U znajomego 5 rodzin bylo i powiedzieli ze jadą do Zamoscia bonich stać mieszkac w hotelu

Który  z Was ma blisko do Kowies?

3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Ano i dla mnie na wschod od polski to jedna i ta sama swolocz. Ruskie, białorusy i ukry jednego warte 

Tak, tylko, że te typowe ruskie to największe możliwości mają. Ukraińców sporo u nas i też problemy będą z nimi. Zaś tych z Białorusi to nigdy nie spotkałem  

• Like 1

4 minuty temu, hubertb napisał:

Przyjeżdżasz do Niemiec, telewizja po niemiecku, książki po niemiecku, piwo drogie. Jedyne miejsce gdzie trudno się zgubić to sklep. 

przyjezdzasz do austrii- telewizja po niemiecku, ksiazki po niemiecku, radio po niemiecku, gazety po niemiecku , to samo z niemiec odbierasz i szwajcarii nie inaczej-loszalec idzie ,dobrze ze krowy wszedzie mecza tak samo 😂.

to byly czasy gdy najwiekszym sklepembyl dom handlowy jubilat wiec w tamtejszym hipermarkecie latwo bylo sie zgubic- 

piwo bylo tansze niz u nas -no przynajmniej kaiser za 2 szylingi. 

dobrze ze wolna europa i glos ameryki nadawaly jeszcze. do tego nie bylem sam tylko z kolegami,

34 minuty temu, gregor1284 napisał:

Spadam sobie do wulkanu sygnalisto z centrum 

Ale zawsze co świeżego na dzidę by nawlekli 🙄

Komu Ty to tłumaczysz 😂

Co Ty myślisz że nie wiem gdzie są Kurpie 😅 , nie inetrsowałem skąd Ty jesteś bo jakoś wcześniej nie wchodziłeś mi w droge 🤷

21 minut temu, Leszy napisał:

Tak, tylko, że te typowe ruskie to największe możliwości mają. Ukraińców sporo u nas i też problemy będą z nimi. Zaś tych z Białorusi to nigdy nie spotkałem  

Spotkany w czwartek na parkingu Białorus zaczął rozmowę z pretensja do mnie czemu Polaczki wojnę zaczęliście. Taki przekaz u Łukaszenki

6 minut temu, PAN88 napisał:

żubrówki 

kurła, czysta dla mnie gitara, ale akurat tej  to nie cierpie 

wogóle  do pipy ta niedziela, wiosny nie widać, miałem w jeziora lasy sie wybrac moze motor przepalic ale brrr zimno, 

skonczyło ze na tym ze opracowuje se 4-pak i szukam w numerach katalogu  końcówek  kierowniczych do renault-agri , juz zamawiam od jesienie i jakoś sie zapomina 

Edytowane przez V12

7 minut temu, PAN88 napisał:

Spotkany w czwartek na parkingu Białorus zaczął rozmowę z pretensja do mnie czemu Polaczki wojnę zaczęliście. Taki przekaz u Łukaszenki

Cóż, ludzie wieżą w to co słyszą w TVP to do Białorusów też nie ma co mieć pretensji. ;) 

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez superfarmer02
      Zapraszam na kolejny rok wstawiania ursusów za 50tys i zetorow za 100tyś+🙈😂
    • Przez konteno
      O pogodzie ,opadach i odnotowanych temperaturach w różnych częściach kraju i nie tylko w rozpoczętym 2024 roku. 
    • Przez bobytempelton
      Witam, z racji że sezon na komunie w pełni chciałbym abyście podzielili się pomysłami na prezent na komunię dla chrześnika chrześnicy, czy po prostu dla 9 latka z okazji tego święta. Chciałbym abyście pisali przydatne rzeczy które zostaną im na długo, lub długo w pamięci , oklepane rzeczy typu rowerki zegarki itd raczej odpadają, a pieniądze wydadzą i tyle z nich będzie , zachęcam do wypowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...
v