Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2022

Bananek

Rekomendowane odpowiedzi

29 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

U nas też tak chodzili, jeden słynął z tego, że dobrze wyrywał zęby.

Ziarno z kolby kukurydzy po wyschnięciu w szabaśniku w westfalce zmieniło masę z 230g na 195g. To w sumie nie taka zła ta wilgotność 🤔

5mm póki co dzisiaj ale dalej siąpi.

Szabaśnik? Z jakiego to 

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Jako dziad powinieneś nie mieć zębów :o

może na słodycze nie stać .

od ogryzania gałązek lipy i jedzenia szczawiu i od święta mirabelek, to próchnicy nie będzie 🤭

9 godzin temu, marcin19071980 napisał:

Nie sprzedałem bo mnie potencjalni klienci wku.....Miałem Piaggio X8 i sprzedałem a Suzuki zarejestrowałem i zostawiłem sobie.Najlepiej by pasowało niektórym żeby oddać za darmo.Motor bez kompletnie żadnego wkładu wsiadać i jechać a nasłuchałem się domorosłych fachowców co nie miara.Zazwyczaj wnioskowałem że byli to tacy co kiedyś komarkiem pomykali a teraz rumak dwu cylindrowy im się zamarzył i blyskali swym bez granicznym doświadczeniem w ustawianiu platynek.Dopiero może na wiosnę go będę sprzedawał bo muszę ochłonąć, może się ktoś rozsądny trafi.Traktorami łatwiej się z Saszą handluje niż motocyklami z naszymi znawcami.

Wielce obrażony Pan handlarz😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      O pogodzie ,opadach i odnotowanych temperaturach w różnych częściach kraju i nie tylko w rozpoczętym 2024 roku. 
    • Przez superfarmer02
      Zapraszam na kolejny rok wstawiania ursusów za 50tys i zetorow za 100tyś+🙈😂
    • Przez semos
      Mam taki mały problem, co kupić dziewczynie pod choinkę? Ma 24 lata.

A więc tak:
      -kolczyki i wisiorek odpadają, bo otrzymała je na mikołajki.
      -co do perfum to trochę głupio mi jest je kupić ponieważ ona pracuje w jednej z ogólnopolskich sieci drogerii wiec zna wszystkie perfumy oraz kremy i może zawsze porównać cenę tych perfum, a tego bym nie chciał aby wiedziała ile prezent kosztował.

Pluszaka już kupiłem do tego chce coś jeszcze w kasie max 80zł.
    • Przez SimmonsNalani
      Jak mogę łatwo połączyć kilka plików PDF w jeden dokument? Czy istnieje narzędzie online, które umożliwia łączenie plików PDF bez skomplikowanych procedur, nawet dla początkujących?
    • Przez lilyian
      Witam wszystkich, przyjaciele, proszę o podanie mi jakiegoś portalu, który pomoże mi czytać prawdziwe wiadomości, aby nie były fałszywe, aby nie oszukiwać ludzi, tak jak je rozumiem.

• Dodaj nową pozycję...