Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2022

Bananek

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
3 minuty temu, HF86 napisał:

otwórz szybke w ciagniku i posłuchaj co o tym mówi lud . strajki jak najbardziej popieram, ale nie w tej formie. 

Byłem kiedyś na strajku 2 tej formie, chciałem potrząsnąć jednego któremu się ciągniki nie podobały. Teraz w takich przejazdach dozynkowych nie chce brać wcale udziału. Tym bardziej pod przywództwem Michasia 

pod domami tej holoty zdradzieckiej nie można? 

pod marketami delegacji ciągników i towary z cenami z bronisz wystawić, kwity pokazać ile co kosztuje?

miasto musi przejrzeć na oczy kto ich ru...a

A tak pieprzy Pinokio że chleb drogo bo chłop za pszenicę goli, warzywa drogo bo badylarz pazerny. 

nie na darmo od początku pitola że głosami rolników pisdzielcy wygrali. 

jeszcze żeby to czymś słabszym i starszym ruszyli, A to rewia pokazowa, kto ma lepszego, kto ma większego. Tym sposobem tylko jeszcze więcej złości. 

1 minutę temu, HF86 napisał:

pod domami tej holoty zdradzieckiej nie można? 

pod marketami delegacji ciągników i towary z cenami z bronisz wystawić, kwity pokazać ile co kosztuje?

miasto musi przejrzeć na oczy kto ich ru...a

A tak pieprzy Pinokio że chleb drogo bo chłop za pszenicę goli, warzywa drogo bo badylarz pazerny. 

nie na darmo od początku pitola że głosami rolników pisdzielcy wygrali. 

No właśnie, ale odezwij się to powiedzą żeś piz*a i nie chce ci się nic zrobić...

• Like 1

3 minuty temu, HF86 napisał:

jeszcze żeby to czymś słabszym i starszym ruszyli, A to rewia pokazowa, kto ma lepszego, kto ma większego. Tym sposobem tylko jeszcze więcej złości. 

To wyjedź zdezelowaną szejsiunią gdzie olej się leje gdzie tylko może to zaraz lawetą zabiorą na parking policyjny i kolegium dpoitolą za zanieczyszczanie drogi i środowiska. 

6 minut temu, PRIMO napisał:

Kolejna miękka faja. 🤦‍♂️

Jak chcieli wprowadzić piątkę Kaczyńskiego i zakazać hodowli futerkowej, to najbardziej do uwalenia tej ustawy przyczynił się  Szczepan Wójcik. Dzięki konfekcjom i odpowiednim naciskom polityczny. Nie dzięki pokazywaniu twardej faji, nie tam gdzie się powinno. 

• Like 1

Porównanie cen na giełdzie i markecie nie uderzy w market tyko w osiedlowy sklep. 

Żeby dotrzeć do ludzi z przekazem i zrobić to tanio to trzeba wykupić drogą reklamę w telewizji. 

6 minut temu, PRIMO napisał:

Widać że gul skoczył. 🤣😂

Jemu raczej nie, ale normalnemu mieszkańcowi tak. 

Co go obchodzi że Ty masz nowy  ciągnik w kredycie, skoro on ma starego pasata też w kredycie, i też mu źle 

5 minut temu, mirro napisał:

A to co ukrywac te większe? Jeździć szrotem? W miastach mają nowsze samochody a na wsi nowsze traktory. Postępu nie oszukasz.😂 

Ale biedy nie widać na takich pokazach ,później zdziwienie jak to ludzie w mieście odbierają rolnika że taki drogi sprzęt a oni mają jeszcze czelność  strajkować  , zapomniałem że pan bardziej biznesmen 🤷‍♂️

10 minut temu, HF86 napisał:

Byłeś? Byłeś. Widziałeś jakie trzepanie było zaraz na wjeździe? U nas na wjeździe każdy ciągnik oświetlenie, dokumenty, stan trzeźwości. Jedź jakimś starym klamotem i wrócisz na lawecie. Skutecznie by to zniechęciło do kolejnych wyjazdów? Ano skutecznie 

8 minut temu, PRIMO napisał:

To wyjedź zdezelowaną szejsiunią gdzie olej się leje gdzie tylko może to zaraz lawetą zabiorą na parking policyjny i kolegium dpoitolą za zanieczyszczanie drogi i środowiska. 

Ale ursusem 5314 już można 🙂

10 minut temu, PRIMO napisał:

Widać że gul skoczył. 🤣😂

Ty dziś to chyba pijany jesteś... Jak byłem na strajku to tak ludzie mówili. Dla mnie to możesz i jechać ciągnikiem za milion a możesz jechać i esem. Ja Ci na to nie dałem i ja nie będę spłacał. Ogarnij się a jak emocje Cię noszą że tyle ciągników w jednym miejscu widzisz to odjedź gdzieś na bok i nita sklep 

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Ale biedy nie widać na takich pokazach ,później zdziwienie jak to ludzie w mieście odbierają rolnika

Bo ludzie w miescie dalej myślą. że na wsi nadal stada dzieciaków biegają boso w porwanych koszulinach, a ich ulubionym zajęciem jest pasanie krowy na miedzy i poganianie jej wierzbową witką. 😂 Takiej wsi  szukają, a jak się przeniosą na wieś to mają pretensje do jej mieszkańców że nie serwują im takich doznań.🤣

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez superfarmer02
      Zapraszam na kolejny rok wstawiania ursusów za 50tys i zetorow za 100tyś+🙈😂
    • Przez konteno
      O pogodzie ,opadach i odnotowanych temperaturach w różnych częściach kraju i nie tylko w rozpoczętym 2024 roku. 
    • Przez bobytempelton
      Witam, z racji że sezon na komunie w pełni chciałbym abyście podzielili się pomysłami na prezent na komunię dla chrześnika chrześnicy, czy po prostu dla 9 latka z okazji tego święta. Chciałbym abyście pisali przydatne rzeczy które zostaną im na długo, lub długo w pamięci , oklepane rzeczy typu rowerki zegarki itd raczej odpadają, a pieniądze wydadzą i tyle z nich będzie , zachęcam do wypowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...
v