Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2022

Bananek

Rekomendowane odpowiedzi

Psychofani starych łursusów i fetorów dalej mają ból dooopy o dżondyry i fyndy na strajkach😂

20 minut temu, PRIMO napisał:

Miastowy to tępy leniwy robol który patrzy jak się poopierdalać w robocie i do weekendu przetrwać. 

Są i w miastach ludzie którzy ciężko pracują więc nie potrzebne takie przypinanie łatki. Równie dobrze "miastowi" mogą określić typowego rolnika jako flejtucha, który pod sklepem przepija unijne dopłaty.

+5. Witam i pozdrawiam wszystkich zdrowych psychicznie 👋

29 minut temu, Ursus932 napisał:

Przepraszam nie pogardę ani wyzywienie, tylko jest o wiele łatwiej prowadząc biznes i coś tam orać🤷‍♂️ , podkreśliłem tylko Pana wyższość 😉 

Przez myśl by mi nie przeszło okazywać wyższość, ponieważ moje oprogramowanie nie oferuje tej opcji. Ty prowadzisz biznes, ja prowadzę biznes i nie ma co się pozycjonować jako ofiary. Pracujemy, płacimy podatki i chcielibyśmy aby nasz żywot był raczej spokojny.

szymon09875 napisał:

12 minut temu, slawek74 napisał:

Szymon ale wiesz że to czasem trochę i nie żadko prawda 😀

A rolnik chleje pod sklepem, psa ma na metrowym łańcuchu i oczywiście żona i dzieci codziennie wp***dol...

bo najlepiej to skłócić naród niech się między sobą ,,gryzie,, takimi łatwiej się steruje

Karol6130 napisał:

Sławek, a Ty kiedy opuszczasz okręt? 

ja to patrzę by jednego bogola przejąć 🤪😁

Ursus932 napisał:

13 minut temu, slawek74 napisał:

polmlek włoszczowa spomlek i jeszcze łowicz

Ci w moje okolice nie przyjeżdżają 

a dzwoniłeś pytałeś ? od tego trzeba zacząć ja kiedyś jak głupi do zlewni za grosze targałem a mogłem wcześniej się przenieść dostać większe pieniądze i baniek nie targać

14 minut temu, slawek74 napisał:

bo najlepiej to skłócić naród niech się między sobą ,,gryzie,, takimi łatwiej się steruje

Tylko wg mnie to nam powinno zależeć na tym żeby się dogadac a nie gryźć. 

@Pafnucy solary na prąd czy na wodę założyłeś ? Ja myślę o tym do grzania wody 

szymon09875 napisał:

na wodę to lux na prąd nie mam to nie wypowiem a co do gryzienia to znajdą sie tacy co oliwy będą dolewać głośno było że 10zł do akcyzy dali i miasto że chlopom paliwo darmo ale tymczasem onw prawie 200 oje... i cisza

• Like 1

3 minuty temu, slawek74 napisał:

o panie latem to przymusowa komiel po każdym posiłku 😁

Już 22 na solarach. Grzejom

6 minut temu, szymon09875 napisał:

Tylko wg mnie to nam powinno zależeć na tym żeby się dogadac a nie gryźć. 

Woda

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Siedź w domu na du**e i czekaj aż miłościwie nam panujący coś ci skapną żebyś z głodu nie zdechł. 

Miastowy to tępy leniwy robol który patrzy jak się poopierdalać w robocie i do weekendu przetrwać. 

W każdej grupie znajdzie się ku.. i złodziej. A na wsiach to zapewne brakuje tych obiboków co liczą tylko na GOPS'y ?

11 minut temu, Rolnik1973 napisał:

O Panie teraz to będzie wody gorącej.

Ile szyb i jaki baniak.

No i cena 

Moze byc na sms😎

2 panele. Zbiornik 300. Cena jeszcze nie wiem. 

Kurna prawie nowy bolier do wyrzucenia...

jacor73 napisał:

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Siedź w domu na du**e i czekaj aż miłościwie nam panujący coś ci skapną żebyś z głodu nie zdechł. 

W każdej grupie znajdzie się ku.. i złodziej. A na wsiach to zapewne brakuje tych obiboków co liczą tylko na GOPS'y ?

bo na wsiach też ,,miastowe,, mieszkają nie tylko rolniki i jest ich dużo wiecej

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez superfarmer02
      Zapraszam na kolejny rok wstawiania ursusów za 50tys i zetorow za 100tyś+🙈😂
    • Przez konteno
      O pogodzie ,opadach i odnotowanych temperaturach w różnych częściach kraju i nie tylko w rozpoczętym 2024 roku. 
    • Przez bobytempelton
      Witam, z racji że sezon na komunie w pełni chciałbym abyście podzielili się pomysłami na prezent na komunię dla chrześnika chrześnicy, czy po prostu dla 9 latka z okazji tego święta. Chciałbym abyście pisali przydatne rzeczy które zostaną im na długo, lub długo w pamięci , oklepane rzeczy typu rowerki zegarki itd raczej odpadają, a pieniądze wydadzą i tyle z nich będzie , zachęcam do wypowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...
v