Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Mieciu24 napisał:

Ale z tą rejestracją to już każdy pewnie przeszedł. 

🤔

Mietek mnie szczęśliwie ominęła 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Jakie szarpanie. Pół godziny i 9szt krowy przerażone dziś 

Trzeba było nie mówić im nic ze na ubojnie jadą 😅          A jak Masz odsady od swoich krów to  w jakim wieku łapią 650 kg ?         

Opublikowano

gdzies był wątek ile ziemi  trzeba zeby wyzywić byki to jako ciekawostke napisze ze najwieksze na swiecie stado bydła miesnego znajduje sie w australi jest 17 tys sztuk bydła miesnego  hodowanych na 2, 5 mln . ha .😅  nazwa  farmy   Anna Creek  Farm

Opublikowano
20 godzin temu, TommyLee napisał:

ab23 masz swoja wage czy wazysz na ogólnej ? Zastanawiam się właśnie czy nie kupić  wagi, niby na ogólnej trudniej ukraść, ale pewności nie ma..

Mam ale tak jakbym  nie miał bo nie używam 

Na ogólną do znajomego jedziemy

Opublikowano
23 minuty temu, EmilPlayP napisał:

Dzisiaj sprzedałem 6 sztuk, cztery byczki i dwie jałówki, wszystkie mieszańce i waga 570-620. Cena brutto 13,5 byki, jałówki po 13.

W jakim wieku taka waga?

Opublikowano

ab23 dzięki za odpowiedź. Napewno wygodniej na ogólną,ale tak z ciekawości przeważyć każdą szt. Pewnie wszyscy wiedzieli jak to wygląda w gospodarstwie Halicki na Youtube 😀

Opublikowano

Sama młodzież 15-17 miesięcy jak dobrze pamiętam. Pierwszy raz kupował znajomy z okolic i powiedzmy, że były lekkie "nieścisłości" na wadze, ale koniec końców weszły na auto i wagi spisane z ważenia sobotniego. Powiem wam, że ta waga to już zarobiła na siebie wielokrotnie...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v