Skocz do zawartości

Ceny paliw 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Uziu92 napisał:

4 godziny temu, ZELKOW napisał:

Nowsze odwrodnie , a sprawdzałeś na swoim zbiorniku czy jak ?

b0 lałem u siebie ze zbiornika, b7 na cpn zarówno zwykły jak i kilka razy w czwartki na shelu ten v power jak jest w cenie zwykłego i najmniej pali wlaśnie na zwykłym b7, na b0 za to zrywniejszy jest i mniej kopci.

Ja zamówiłem 2 lutego po 5,18, potem jeszcze kilka dni cena wirowała w tych okolicach, najtaniej brałem 1 lutego do aut na CPN po 5,12. Na drugi dzień juz było bodaj 5,20.

może być w sumie taka różnica jak nie dopali idealnie starszy silnik, ale w ciężkiej pracy nawet staruszkiem b0 mniej szło jak lałem

robert1226 napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

wata nie odliczam a żona pozwala mi się przejechać zwłaszcza na stacjię benzynową 🤭🤦‍♂️😁 bezyna lepsza na krótkie odcinki do sklepu

Za benzynę możesz połowę vatu odliczyć.

dużo nie zużywam czasem mniej niż zbiornik na miesiąc

u mnie agregat od ciągnika raz tylko doiłem a na mycie już dali

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Jakie są ceny rzepaku w sezonie 2023? Jaka może być cena rzepaku po żniwach 2023? Jaka jest opłacalność produkcji rzepaku? Zapraszamy do dyksuji.
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą się kształtować ceny paliw w 2024? Czy można liczyć na obiecywane w kampanii wyborczej spadki?
      Dziś wiodące koncerny zaktualizowały cenniki uwzględniając nowe stawki podatków i opłat, a więc olej napędowy drożeje o +5,3gr
      Najlepszego w Nowym Roku

kontynuacja zeszłorocznego tematu:

• Przez danielhaker
      W jakich cenach sprzedajecie ziemniaki w 2022 roku? Czy przy niskich cenach produkcja ziemniaków jest opłacalna? Kiedy spodziewacie się wzrostów cen w waszych regionach za ziemniaki przemysłowe i jadalne? Czy pozyskanie nowych rynków zbytu pozwoli na osiągniecie lepszych cen? Jak Wy, oraz rolnicy z okolic prognozujecie ceny w sezonie 2022? Zapraszamy do dyskusji.
      Link do tematu z sezonu 2020/2021:

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez kowal1108
      Jak w temacie. Jakie są u Was ceny żyta? 
  • Dodaj nową pozycję...
v