Młode perliczki, brak siły w nogach, przewracają się, nie umieją chodzić
-
Podobna zawartość
-
Przez iridium3000
Witam. zakupiłem kilka sztuk, kur ozdobnych, które mają Świerzbowiec Ptasi. Chciałbym się dowiedzieć jakie są sposoby na wyleczenie.
Słyszałem o Oleju spożywczym, Iwermektynie, oraz SKINSCABIN które będzie skuteczne?
-
Przez Alexandr
Idealny do mielenia pszenicy, owsa, gryki, ziaren kukurydzy i nie tylko.
Wydajność (sucha pszenica): 170 kg/h
Moc silnika: 0.8 kW
Objętość załadunkowego bunkra: 5l.
Frakcja bocznego sita: 5 mm.
W komplecie: rozdrabniacz, zapasowy nóż, bezpiecznik,dowód osobisty wyrobu
Waga: 6,3 kg
Rozmiary: 42 х 28 х 32 cm
640 zł
Wysyłka kurierem za pobraniem z Bielsk Podlaskiego. Odbiór osobisty w Bielsk Podlaskim lub Białystok/ Tel.792-768-879 Alexandr
-
Przez danielooo25
Panowie mam budynek gospodarczy murowany starego typu wymiary około 4.5 × 14 jest światło nowe okna, służył wcześniej dla bydła ale teraz jest nie używany i chciałbym zacząć nową hodowle tylko zastanawiam się co jest bardziej opłacalne może gęsi białe czy mięsne kury brojlery mam swoje zboże, wybieg na około 30 arów woda też jest, mam możliwość powiększenia i dostawienia budynku, a może macie inne pomysły na hodowle, dziękuję za podpowiedzi
-
Przez patryk9804
chciałem się spytać jaka jest z produkcją kaczki np na kontrakt jak opłacalność i jakie warunki trzeba spełnić żeby hodować kaczkę. -
Przez Joanna91x
Witam Wszystkich Serdecznie, nie wiem czy trafiłam na odpowiednie forum, jeśli nie to b. przepraszam.
Mam pewien problem, założyłam sobie małe stadko kur (9kurek i 1 kogut) zrobiłam im kojec aby nie chodziła po ogrodzie i nikomu nie przeszkadzały. Mieszkam jednak ze swoją .. złośliwą babką która trzyma sztamę z równie wredną sąsiadką, zmówiły się przeciwko mnie i chcą się pozbyć moich kur, argumentując że śmierdzą i robią hałas, co nie jest prawdą ponieważ dbam o swoje kury i są moją pasją, dodatkowo babka straszy mnie i się wygraża że mi je zje :D tylko w wulgarny sposób, szukam porady czy rzeczywiście mogą się pozbyć moich kur, latają po urzędach jak nawiedzone i mnie zgłaszają, sąsiadka szczuje swoim psem moje kury, sytuacja jest dla mnie bardzo przykra.. Boje się że może je nawet otruć..
-
Rekomendowane odpowiedzi
Świerzbowiec| Wapienne Nogi u kur ozdobych. sposoby Leczenia
Czytaj dalej »
Przedłużka do ładowacza