case 4240 problem z napędem
-
Podobna zawartość
-
Przez Michał88
Witam, mam case cs 94 z silnikiem mwm, skrzynia mechaniczna całkowicie i niestety jedzie tylko 30km/h. Pola są już coraz dalej i czasem kilka razy w ciągu dnia pasuje do nich dojechać a tak 30 pyrkolić to długo schodzi. Wie ktoś jak odblokować skrzynię na 40km/h? Poniżej zdjęcie z tabeli z szyby, rozpisana prędkość do 40km/h.
-
Przez johny
Witam czy miał ktoś z was styczność z ciągnikami tej serii JX a szczególnie chodzi mi o JX 90 a jak wiał to jakaś opinia jak wygląda itd >??
-
Przez poderwa
Witam ciągnik nie rusza ani do tyłu ani do przodu zaświeca się ;N. Czujnik w siedzeniu dawno złączony. W sobotę jezdził , dzisiaj świruje. Gdzie szukać przyczyny ?
-
Przez roxor
Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
-
Przez xpaxpa
Cześć. Mam dość nietypowy problem w moim maxxumie z 2009 roku skrzynia 16x16, otóż dzisiaj podczas pracy ciagnik raptowinie zatrzymał się i nie ma polowy biegow tj 9,10/13,14 ale na biegach tj 11,12/13,14 ciagnik próbuje jechać ale dochodzą dziwne odgłosy w skrzyni. Dodam że skrzynia do tej pory pracowała bez zrzutu bez jakikolwiek odgłosów. Co mogło się stać?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Case Maxxum nie ma polowy biegów
Czytaj dalej »
Przyczepy & Case