Skocz do zawartości

Case MX135 wystrzelil korek

Cassius

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez roxor
      Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
    • Przez agromichu
      Witam. Mam problem z ogranicznikiem położenia dźwigni podnośnika, a raczej z jego brakiem. Czy w moim ciągniku mogło go nie być w ogóle ? Czy da się samemu coś dorobić? Czy ma ktoś zdjęcia jak on jest zamocowany?

• Przez agromichu
      Gdzie w case 4220 mogę podpiąć prawilnie dodatkowy rozdzielacz (tur) ? Czy rozdzielacz musi mieć określony przepływ?
    • Przez Łukasz2
      Witam, 
      Mam problem ze swoim ciągnikiem, objawy są takie że nie chce ruszyć z 3 biegu, tak jakby sprzęgło się ślizgało tak się dzieje przód tył na 2 biegu jeszcze da się jechać.
    • Przez agromichu
      Witam. Mam problem z hamulcami w Case 4220. Po dłuższym postoju zginęły hamulce. Na odpalonym silniku naciskałem pedały wielokrotnie i nic to nie dawało.Rozebrałem pompki i wyglądają bardzo ładnie. Wcześniej odpowietrzałem hamulce i pobyło jakiś czas, a teraz  po dłuższym postoju zginęły całkiem. Gdzie może być jeszcze problem?
  • Dodaj nową pozycję...
v