Skocz do zawartości

Stonka

tomjur2008

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
galeria
Ziemniaki jelly
14 minut temu, witejus napisał:

To jak zjadła to już tylko musztarda, po obiedzie.Jaki sens tracić pieniądz na oprysk resztek badyli.

Zdziwilbys się jak u chłopa w tamtym roku zjadła wszystko, został sam badyl dosłownie 🤪 czerwone kikuty na polu, opryskał i odbiły 🙈

Wiem, że apis to tylko zamiennik mospilanu jak wiele innych - jednak nawet podziałał a koszt na ha to ok. 50-60zł nie wiem dokładnie gdyż miałam go jeszcze z tamtego roku. 

Jeśli jeszcze zajdzie potrzeba, to pewnie skorzystam z porady @STIG13

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Magda987
      Zapraszam do kontaktu w sprawie kontraktacji ziemniaka skrobiowego na rok 2025.
      - przejrzysta i uczciwa umowa
      - stabilna cena, dodatkowe dopłaty i premie
      - gwarancja odbioru ziemniaka (też tego co będzie poza kontraktem)
      - pomoc w zorganizowaniu transportu (możliwość skorzystania z transportu firmowego)
      - zapewnienie środków ochrony i materiału sadzeniakowego (płatność w kompensacie na jesieni)
      - stabilna firma
      - możliwość skorzystania z oferty firmy dot. sadzenia i kopania

Zapraszam do kontaktu: woj. podlaskie , woj. mazowieckie, woj. warmińsko-mazurskie

Nr tel. 506014978
    • Przez pasio
      Witam!!

Jeśli to nie tajemnica, to chciałby się dowiedzieć jakie stosujecie nawozy przed sadzeniem ziemniaków? jakie dawki? Ja stosuję Fosforan oraz sól potasową.
    • Przez AgroKrzysiek
      Witam, mamy na sprzedaż ziemniaka paszowego . Tylko odbiór osobisty - 0,20 zł/kg . Ziemniak przebrany i osuszany . 

• Przez AgroKrzysiek
      Sprzedam ziemniaka paszowego . Przesortowany, osuszony . Cena za kg - 0,30 zł . Odbiór osobisty, 37-543 Laszki . Możliwy zakup cało pojazdowy 24t - przy zakupie tej ilości cena do negocjacji . 

Proszę o kontakt telefoniczny : 
      Sabina - 534-831-257
      Krzysztof - 693-062-760
      20241014_114849.heic
    • Przez Młodyrolnik16
      witam mam pytanie czy można jezeli tak czy to jest dobre rozwiązanie chodzi mi o to czy można przedwschodowo opryskać na chwasty a poźniej jak ziemniaki podrosną czy mozna je opsypać aby kopiec był wyższy czy lepiej dać sobie spokuj z takim pomysłem z gory dziękuje za wszystkie rady
  • Dodaj nową pozycję...
v