Skocz do zawartości

Landini 6550 ile wyniesie robocizna wymiany sprzęgła

erwin2

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Hej ja robiłem wymianę w 8550 to praktycznie jedno i to samo. Jeżeli masz trochę pojęcia to zrobisz to sam ten ciągnik jest prostrzy niż szesdziesiatka. Jeżeli robisz wymiana całego sprzęgła to już masz je fabrycznie ustawione wyrzucasz stare zakładasz nowe. 

A jeżeli już musisz mieć mechanika to podejrzewam że 2-3 tys to będą wołać. 

Ja u siebie robiłem tylko wymianę tarczy jazdy bo docisk był w dobrym stanie. Mechanik tylko pożyczył wózek do rozjeżdżania i kluczem dymanometrycznym dokręcił sprzęgło pomógł go zjechać i wziął 90zł. Resztę robiłem sam to bardzo prosty traktor.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez zyzek
      Gdyby miał ktoś problemy ze sterownikiem sauer danfoss do Landini vision lub podobnym, proszę pisać. Mam możliwość wgrywania nowych wsadów i modyfikacji oprogramowania.
    • Przez cios1992
      Witam. Posiadam ciągnik Landini legend 125 TDI. Świeży zakup. Niestety nie dostałem książki do ciągnika. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jak sprawdzić stan oleju w skrzyni? Nigdzie nie mogę znaleźć wskaźnika i korków przelewowych. Pozdrawiam.

• Przez kobieras
      Witam, jakieś opinie o nowym Landini 5-100? Silnik FPT, skrzynia i mosty produkcji Landini. Ciągnik prezentuje się na prawdę fajnie i tak dość tęgo. Cena za w miarę nieźle wyposażony 220 netto. T5S przy nim wygląda jak 60
    • Przez Ochajt
      Cześć od 2 miesięcy jestem posiadaczem landini landpower 125 z2006 r jest taki problem ze nie mam świateł stop z pompek hamulcowych zwisa wtyczka z kablem i nie widzę dalszej czesci przewodu żeby ja wpiąć 
    • Przez gacomen5
      Przestała działać amortyzacja przedniej osi po diagnozie okazało się że hydro akumulatory są puste czy ktoś wie jakie powinny mieć ciśnienia jest ich 3.
  • Dodaj nową pozycję...
v