Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mlekpol przysłał nowy wzór umowy kontraktacyjnej. Cena w sumie nie wiem jaka będzie, wydaje mi się że bez zmian bo nigdzie nie mogę znaleźć ile cena bazowa wynosi.

Dosłali drugiego maila i cena bez zmian

Edytowane przez ChiquitaB
Opublikowano
  W dniu 28.07.2023 o 12:21, ChiquitaB napisał(a):

Mlekpol przysłał nowy wzór umowy kontraktacyjnej. Cena w sumie nie wiem jaka będzie, wydaje mi się że bez zmian bo nigdzie nie mogę znaleźć ile cena bazowa wynosi.

Dosłali drugiego maila i cena bez zmian

Rozwiń  

Wysłałbyś mi na maila umowe?

Opublikowano
  W dniu 28.07.2023 o 17:11, pedro2 napisał(a):

Coś pisał pszenica 1,5t

Kurde tak patrzę, że chyba trzeba będzie ten owies w rękaw ładować, codziennie deszcz nadają 😁

Rozwiń  

trzeba było kosic jak była pora 😂😂😂 nie śmiej się z kogo jak swojego jeszcze nie masz w stodole 

Opublikowano

Pory nie było i nie ma bo zielenica jak cholera. Sam mówiłeś, że się grzeje 😁 

Było próbowane i nie nadaje się. Kazdy kto wjechał to uciekał. Jak ma zgnić zielony to wolę w rękaw, bydlaki się ucieszą 

Opublikowano

Było pytanie o sterowanie pogodą i czemu w Grecji nie pada, bo o to chodzi. Chodzi o chaos, zaburzenia głód na świecie, żeby ludzie mieli dość i sami chcieli jednej władzy i jednego ratunku, jednej religii i jednej mamony. I już to się dzieje tylko trzeba się dobrze rozejrzeć, u mnie zawsze zanim nadeszła pora deszczowa, a nie padało to za lekką zasłoną z chmur nad wieczorem było słychać samoloty, a nic nie było widać i oczywiście nie padało. Wszędzie pogoda przeszkadza w rolnictwie zalane Indie wysuszone południe Europy itp.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 3
Opublikowano
  W dniu 28.07.2023 o 18:22, Krowiarka napisał(a):

Wszędzie pogoda przeszkadza w rolnictwie zalane Indie wysuszone południe Europy itp.

Rozwiń  

a słyszałaś czemu Inkowie zniknęli? sądzisz że i wtedy sterowano pogodą? :D

Opublikowano
  W dniu 28.07.2023 o 18:22, Krowiarka napisał(a):

Było pytanie o sterowanie pogodą i czemu w Grecji nie pada, bo o to chodzi. Chodzi o chaos, zaburzenia głód na świecie, żeby ludzie mieli dość i sami chcieli jednej władzy i jednego ratunku, jednej religii i jednej mamony. I już to się dzieje tylko trzeba się dobrze rozejrzeć, u mnie zawsze zanim nadeszła pora deszczowa, a nie padało to za lekką zasłoną z chmur nad wieczorem było słychać samoloty, a nic nie było widać i oczywiście nie padało. Wszędzie pogoda przeszkadza w rolnictwie zalane Indie wysuszone południe Europy itp.

Rozwiń  

To nie było pytanie tylko była ironia do twojej teorii nad serowaniem pogodą , ale widzę że dalej w to brniesz , i nie czytaj albo nie biez na serio co teori jakiegoś nawiedzonego gościa. 

Nareszcie pozadny deszcz od rana co cheile pada .

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 28.07.2023 o 19:11, robert1226 napisał(a):

była ironia do twojej teorii nad serowaniem pogodą , ale widzę że dalej w to brniesz , i nie czytaj albo nie biez na serio co teori jakiegoś nawiedzonego gościa. 

Rozwiń  

Ty ironia popraw te byki bo oczy bolą 🫣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
  W dniu 28.07.2023 o 19:11, robert1226 napisał(a):

To nie było pytanie tylko była ironia do twojej teorii nad serowaniem pogodą , ale widzę że dalej w to brniesz , i nie czytaj albo nie biez na serio co teori jakiegoś nawiedzonego gościa. 

Rozwiń  

Wychodzi na to że ci co ,,sterują" pogodą sami sobie na łeb srają

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez kowal1108
      Jak w temacie. Jakie są u Was ceny żyta? 
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v