Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie pszenżyto kosili we wtorek i środę, patrzę że dojrzałe to zadzwoniłem bo nadawali później deszcze więc trzeba było szybko działać i takim sposobem już jest po żniwach.

Opublikowano

Lacpol 1 38 za czerwiec powyżej 10000 tys dziś czekamy na smeska ile jeszcze w dół. Można się rozwijać !!!!

Komentarz z FB. Już abstrahując od podmiotu skupującego bo to brak słów to ludzie produkujący w tej cenie gdzie mlekovita mlekpol dają 60gr więcej za taką ilość nie mają szacunku dla samych siebie

Opublikowano
  W dniu 30.07.2023 o 13:27, oniak napisał(a):

Co do eksperymentow z pogoda. Prowadzili badania i po tych badaniach byla najwieksza powodz, wyniki badan zakwalifikowali jako tajne i zniknely w archiwach... 

https://www.instagram.com/reel/CuugiOUIXS4/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Rozwiń  

pamietasz takiego antka ktory cos o sztucznej mgle bredzil 13 lat temu ?? gdy zaczeli wyliczac ile to wody i energii trzeba by bylo do zrobienia-nomen omen -tumana mgly zrobic ,to zaraz przestal.

Opublikowano

Jaka cena teraz w spółdzielni w Ciechanowie i Chorzelach? Bo ja teraz oddaje do hiszpana to zabrał dodatek do ilościowy i obniżka 2gr za jed. Białka to będzie jakieś 16 gr w dół to wyjdzie już 1,60 za 25 tys litrów miesięcznie 

• Sad 2
Opublikowano
  W dniu 31.07.2023 o 07:57, Kimcio napisał(a):

Jaka cena teraz w spółdzielni w Ciechanowie i Chorzelach? Bo ja teraz oddaje do hiszpana to zabrał dodatek do ilościowy i obniżka 2gr za jed. Białka to będzie jakieś 16 gr w dół to wyjdzie już 1,60 za 25 tys litrów miesięcznie 

Rozwiń  

😱 , to ja z ciut ponad 4tys litrów w łukowie mam po 1.69

Opublikowano

Na FB dym że mlekpol płaci 1,54 . Nie dziwię się czasami że niektórzy rolników traktują jak przyglupkow skoro nawet przeczytać ze zrozumieniem wiadomości nie potrafią. Podstawa 1,54 plus premia 46 gr netto. Jeszcze inni piszą że ta premia będzie wypłacona za wrzesień. Masakra 

• Like 3
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez kowal1108
      Jak w temacie. Jakie są u Was ceny żyta? 
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v